02-03-2013, 09:06 PM
(02-03-2013, 08:12 PM)'rhemati' نوشته: با سلام خدمت همه دوستان
تاریخ اعزام بنده اردیبهشت 92 است و من برای گرفتن امریه باید دو ماه عقب بندازم وگرنه امریه من کنسل میشه، به نظرتون من چه جوری میتونم تاریخ اعزامم رو دو ماه عقب بندازم. این رو هم بگن که من متاهل هستم و این مساله کمکی میکنه یا نه؟
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
شما میتونید شرایط لازم برای تمدید رو در ارسال اول همین تاپیک مطالعه کنید. ضمن اینکه باید درخواست تمدید رو از طریق پلیس +10 ثبت کنید. تا جایی که من اطلاع دارم، معمولا در مواردی که امریه داشته باشید، با تمدید موافقت بعمل خواهد آمد.
شما میتونید شرایط لازم برای تمدید رو در ارسال اول همین تاپیک مطالعه کنید. ضمن اینکه باید درخواست تمدید رو از طریق پلیس +10 ثبت کنید. تا جایی که من اطلاع دارم، معمولا در مواردی که امریه داشته باشید، با تمدید موافقت بعمل خواهد آمد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.