03-03-2013, 05:19 PM
(03-03-2013, 11:31 AM)'Pejman' نوشته: احمد جان حالا شما مدارک رو گرفتی به ما هم بگو. ولی من خیلی بعید می دونم اینطور باشه. قبلاًها هم از این حرفها می زدند یه سری دارالترجمه ها، برای اینکه دوباره یه پولی از طرف بگیرن برای این مهرها... ولی هیچ وقت اینطور نبوده... اگر 6 ماه یه مهر اعتبار داره، پس افرادی که خارج از کشور هستند چطوری تا الان با مدارک ترجمه شده سالها پیش اموراتشون می گذره؟!به نظر منم معقول نمیاد.در ضمن تکرار می کنم اینبار دقت می کنم ببینم تاریخ انقضا هم داره یا فقط همون تاریخ ترجمه هست[img]images/smilies/dodgy.gif[/img]اما این یارو میگفت از اداره فنی دادگستری که مسئول رسیدگی به تعاریف و شکابات از دارالترجمه ها هست میتونید پیگیری و پرسش کنید!! حالا من بعدا خبر دقیقتر رو میذارم
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم