03-03-2013, 07:58 PM
(03-03-2013, 05:14 PM)'ahmadpashaei' نوشته: ممنون محمد جان.من این موضوع رو صراحتا اصلا جایی نخوندم ولی از کسی که خودش 2بار تافل و یکبار gre داده پرسیدم بهم گفت نگه نمیدارند!! در ضمن الان تمام پستها این تاپیک رو خوندم و چیزی درباره سوالم ندیدم.اسمی از دیتا بیس نبود! کسی از دوستان اطلاع دقیق داره یا باید از دانشگاه ها پرسید؟آخه اونم وقت زیادی میبره
احمد جان، من خودم TOEFL رو آگوست دادم و GRE رو اکتبر و ریپورت های رایگانم به دانشگاه های مقصد رسیده بود. تا جایی که من اطلاع دارم، نمرات رو تا زمانی که اعتبار دارند، نگه میدارند، حالا نمیدونم این دوست شما چه تجربه ای داشته در این مورد. به هر صورت، بهترین راه برای مطمئن شدن، ایمیل زدن به Graduate School دانشگاه ها است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.