04-03-2013, 10:50 AM
(04-03-2013, 08:44 AM)'PAR!SA' نوشته: زمانی که من اپلای کردم، یه نفر دیگه هم با من بود که تقریبا از تاریخ ترجمه و مهر وزارت خارجه و دادگستری خوردن مدارکش یک سال می گذشت، سفارت بهش گفت که مدرکش رو باید دوباره ترجمه کنه، من دقیقا بعد از ایشون نوبتم بود که مدارکم رو به سفارت تحویل بدم و مدارکم رو تقریبا سه سالی میشد که ترجمه کرده بودم، به من هیچی نگفتن ولی اون بنده خدا مجبور شد یه سری مدارکش رو که یک سال از ترجمه اش میگذشت دوباره ترجمه کنه!!!آیا دلیل این که بهش گفتن مدرکش رو دوباره ترجمه کنه همین بود که از تاریخ ترجمه مدتی گذشته بود یا این که ترجمه مخدوش بوده؟ مثلا گاهی پیش میاد که پلمپی که برگههای ترجمه رسمی رو به هم متصل میکنه مخدوش یا مشکوکه یا موارد این چنینی.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.