درود
تبریک بسیار زیاد به امین بابت این خبر خوش اون می گم. واقعا این خبر خوشحالم کرد. چون خبر ریجکت شدن غیر علمی اون، منو یاد دو سال قبل و دانشگاه واترلو انداخت.
[align=right][align=right]هرچند من انتخابم رو انجام دادم و استرالیاست ولی از اونجا که نتایج پذیرش می تونه کمک زیادی به دوستان کنه برای انتخابهاشون من نتیجه آخرین اقدام خودم رو هم اینجا می ذارم.
مقطع و رشته پذیرفته شده: دکترا- مهندسی شیمی
- نام دانشگاه (و کشور) پذیرفته شده: ایالتی نیویورک(بوفالو)- آمریکا
نام دانشگاه، معدل و رشته تحصیلی مقاطع قبلی: امیرکبیر 13.4 (سه صفر ابسنت) تهران 17
سابقه کار: 5 سال پژوهشی
مقالات: 7 مقاله isi،
کنفرانس بین المللی معتبر ، 2 اینوایت برای نوشتن ریویو پیپر، یک اینوایت برای نوشتن بوک چپتر، داور دو ژورنال isi
تماس با استاد : بله ( ولی چیزی در مورد پذیرش من پیش از نامه فرمال نگفتند)
- آیلتس 6.5
نمره GRE:
308(163 کوانت و 145 وربال)، 3 رایتینگ نوع و مقدار فاند :
بعد از بررسی در فال 2013فاند گرفتم که البته دیکلاین کردم. این رو به دلیل ماجرای همیشگی ویزای ما ایرانی ها تا پیش از گرفتن ویزای استرالیا ریجکت نکردم.
RA
22000 دلار
نحوه اطلاع از نتیجه پذیرش: ایمیل
RA
22000 دلار
نحوه اطلاع از نتیجه پذیرش: ایمیل
توضیحات دیگر
]دو سال سابقه تدریس دانشگاهه آزاد و سراسری هم دارم.
اسپرینگ فاندی دریافت نکردم مجددا برای ترم جدید با جی ار ای جدید بررسی شدم.
در نتایج پذیرش اسپرینگ آورده بودم تماس با اساتید نداشتم که در واقع منظورم این بود که تماس احتمالا موثر نبوده. چون قرار بر اپلای به صورت فرمال بود و من هیچ جواب مثبتی از استاد نگرفته بودم.
در نتایج پذیرش اسپرینگ آورده بودم تماس با اساتید نداشتم که در واقع منظورم این بود که تماس احتمالا موثر نبوده. چون قرار بر اپلای به صورت فرمال بود و من هیچ جواب مثبتی از استاد نگرفته بودم.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)