09-03-2013, 07:58 AM
من از فرودگاه های BWI , JFK, Dulles رفت و آمد داشتم به ایران.
BWI یه بر خورد خیلی زشتی که انجام دادن باهام این بود که توی بخش کشاورزی چمدونم رو که گشتن هیچ... پاسپورتم رو به طرز خیلی بی ادبانه ای پرت کردن![img]images/smilies/dodgy.gif[/img]
فقط نون سنگک رو در آوردن و پرسیدن اینایی که روشه چیه؟ کشتم خودم رو تا "کنجد" رو توضیح دادم.
یه آبنبات شیری هم داشتم گفت این شیریه؟ گفتم بله...منتظر بودم % شکر توی آبنبات رو بپرسه که به خیر گذشت![img]images/smilies/undecided.gif[/img]
به طور کلی میوه و سبزی به هیچ وجه نیارید. به یکی از آشناهامون سره تخمه آفتابگردون گیر داده بودن.
عسل- رب انار ( مواد چسبونکی) هم نیارید بهتره.
عطر بهتره توی کیف دستیتون نباشه چون از 8 oz. بیشتر باشه اذیت می کنن.
بطری آب رو هم نیارید.
سبزی خشک و زعفرون و خشکبار رو کاری ندارن.
چیزی که پودری باشه مثل نشاسته- جوش شیرین- آرد نخودچی بهتره اسمش رو به انگلیسی بدونید که اگر اذیت کردن بگید چیه.
BWI یه بر خورد خیلی زشتی که انجام دادن باهام این بود که توی بخش کشاورزی چمدونم رو که گشتن هیچ... پاسپورتم رو به طرز خیلی بی ادبانه ای پرت کردن![img]images/smilies/dodgy.gif[/img]
فقط نون سنگک رو در آوردن و پرسیدن اینایی که روشه چیه؟ کشتم خودم رو تا "کنجد" رو توضیح دادم.
یه آبنبات شیری هم داشتم گفت این شیریه؟ گفتم بله...منتظر بودم % شکر توی آبنبات رو بپرسه که به خیر گذشت![img]images/smilies/undecided.gif[/img]
به طور کلی میوه و سبزی به هیچ وجه نیارید. به یکی از آشناهامون سره تخمه آفتابگردون گیر داده بودن.
عسل- رب انار ( مواد چسبونکی) هم نیارید بهتره.
عطر بهتره توی کیف دستیتون نباشه چون از 8 oz. بیشتر باشه اذیت می کنن.
بطری آب رو هم نیارید.
سبزی خشک و زعفرون و خشکبار رو کاری ندارن.
چیزی که پودری باشه مثل نشاسته- جوش شیرین- آرد نخودچی بهتره اسمش رو به انگلیسی بدونید که اگر اذیت کردن بگید چیه.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
♥♫ listen ♥♫ L
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]♥♫ listen ♥♫ L