09-03-2013, 09:25 PM
(09-03-2013, 09:20 PM)'ehsan1' نوشته: سلام، مرسی دوست عزیز!سفارت ایران تو کانادا که بسته شده، تو این جایی هم که الان هستم هم گفتند به ساکنین دائم اینجا سرویس میدهند و من بهتره برم ایران عوض کنم. فکر کنم چون مهلت تعویض کارتها تموم شده، باید درخواست المثنّی بدهم؟! شاید هم بگن از اول برو معافیت بگیر! خدا بیخیر کنه !
نه دوست من، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد، یعنی نه شما باید درخواست المثنی بدی نه دوباره برای معافیت اقدام کنی! همونطور که در ارسال پیشین هم اشاره کردم، با مدارک لازم به پلیس +10 مراجعه کرده و درخواست تعویض کارت معافیت خودتون رو میدهید. موفق باشید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.