05-03-2011, 02:02 PM
به عنوان راهنمایی کلی و و نحوه ارسال با این شرکت
نماینده شرکت TNT در ایران شرکت TPG هست، گروه پیشتاز تهران
اگر در تهران هستید می تونید زنگ بزنید دفتر مرکزی تی ان تی و نزدیکترین باجه شون را ازشون بپرسید یا برید همون دفتر مرکزی
تلفن 82444
اگر هم (مثل من) شهرستان هستید باید بستتون را از طریق نماینده های TPG بفرستید
برید سایت TPG و یا به دفتر مرکزیشون زنگ بزنید (تلفن 02188944440) و بپرسید آیا نماینده دارند تو شهرتون و شماره نماینده را ازشون بگیرید
سایت تی پی جی (روی قسمت خدمات کلیک کنید تا ببینید کجا ها نماینده دارند، البته این لیست می تونه به روز نباشه و جاهای دیگه هم نماینده داشته باشند ولی اینجا ذکر نشده باشه، پس زنگ بزنید)
http://tpg.ir
نحوه پیگیری بستتون را هم با همون شماره قبض TPG تو تاپیکش توضیح دادم
(البته نماینده های مربوطه باید جوابگو باشند، گرچه نماینده اینجا از من کمتر مطلع بود و نمی دونست می شه با همون شماره قبض TPG هم تو سایت TNT پیگیری کرد، البته این مورد می تونه بعدا تغییر کنه، همواره می تونید اخرین به روز رسانی ها را از دفتر های تهران بپرسید)
نماینده شرکت TNT در ایران شرکت TPG هست، گروه پیشتاز تهران
اگر در تهران هستید می تونید زنگ بزنید دفتر مرکزی تی ان تی و نزدیکترین باجه شون را ازشون بپرسید یا برید همون دفتر مرکزی
تلفن 82444
اگر هم (مثل من) شهرستان هستید باید بستتون را از طریق نماینده های TPG بفرستید
برید سایت TPG و یا به دفتر مرکزیشون زنگ بزنید (تلفن 02188944440) و بپرسید آیا نماینده دارند تو شهرتون و شماره نماینده را ازشون بگیرید
سایت تی پی جی (روی قسمت خدمات کلیک کنید تا ببینید کجا ها نماینده دارند، البته این لیست می تونه به روز نباشه و جاهای دیگه هم نماینده داشته باشند ولی اینجا ذکر نشده باشه، پس زنگ بزنید)
http://tpg.ir
نحوه پیگیری بستتون را هم با همون شماره قبض TPG تو تاپیکش توضیح دادم
(البته نماینده های مربوطه باید جوابگو باشند، گرچه نماینده اینجا از من کمتر مطلع بود و نمی دونست می شه با همون شماره قبض TPG هم تو سایت TNT پیگیری کرد، البته این مورد می تونه بعدا تغییر کنه، همواره می تونید اخرین به روز رسانی ها را از دفتر های تهران بپرسید)
Whether you think you can or think you can't, you are right. Henry Ford
Nothing is impossible, the word itself says "I'm possible". Audrey Hepburn
Nothing is impossible, the word itself says "I'm possible". Audrey Hepburn