(10-03-2013, 12:31 PM)'mpahlavan' نوشته: سلامدروود. بر شما فرهیخته عزیز
من کامپیوتر خوندم کاردانی و بعد کارشناسی
معدل لیسانسم 16.69 هستش (غیرانتفاعی خیام) معدل کاردانی 16.80 (الزهرا مشهد) که در دوترم لیسانس معدلم روی 17 بوده.
تقریبن 3 سال سابقه تدریس در چند دانشگاه رو دارم که مدارکش ترجمه شده
ی بار آیلتس 6 گرفتم که منقضی شده و تا چن ماه دیگه دوباره امتحان میدم
جندتا مدرک فنی حرفه ای واسه VoIPو فیبرنوری هم دارم
سابقه کار تو دانشگاه بخش سایت روهم دارم که بیمه ش حدودن 2سال و 3 ماه هست اما یک سال هم بدون بیمه کار کردم
مقاله و کتاب ندارم پروژه م هم چیز خاصی نبوده که بتونم روش حساب کنم.
برای سال 2014 دانشگاهی که هنوز رایگان باشه و من بتونم اونجا اپلای کنم پیدا میشه؟!
ضمن خوش امدگویی به فروم، باید عرض کنم که طی دو سال اخیر بطور تناوبی برخی از دانشگاههای فنلاند با سیاستهای اموزشی کشورهای سوئد و دانمارک همراه شده و تعدادی از اونها شهریه اخذ می کنند اما تعدادی هم وجود دارند که هنوز رایگان می باشند و فعلاً هم خبری از اخذ شهریه از اون تعداد اخباری به گوش نرسیده!!! شانس شما برای فوق خوبه و با یه نمره ایلتس بالای 6.5 شانستون محکمتر هم خواهد شد دانشگاههای زیادی در فنلاند در زمینه کامپیوتر و IT فعال می باشند. ضمناً در این لینک به دانشگاها و رشته ها اشاره شده است که می تونید ملاحظه بفرمایید.
ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public