13-03-2013, 10:13 AM
(11-03-2013, 12:44 AM)'mohsen67' نوشته: از خواندن کتابهایی مانند این : Android Apps Security شروع کنم یا برم سراغ مقاله ها ؟من این کتاب رو نخوندم، ولی به طور کلی این جور کتابها بیشتر برای برنامهنویسها و افرادی که میخوان کار عملی انجام بدند نوشته شده. شما اگر مایلید که کار تحقیقاتی در سطح دانشگاهی انجام بدید باید روی مقالات تمرکز کنید و شروع به خوندن مقالات در این زمینه بکنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.