14-03-2013, 07:17 PM
(13-03-2013, 01:46 PM)'nasimi' نوشته: سلام
من دانشجوی سال اول ارشد مدیریت صنعتی هستم و همسرم دانشجوی سال آخر کارشناسی همین رشته،
البته من کارشناسی مهندسی صنایع دارم با معدل 13- معدل فعلیم اما بالاست حدود 17.5
همسرم معذلی حدود 15
دانشگاه های آلمان چه گرایش هایی از مدیریت رو دارند؟
برای ادامه تحصیل در آلمان چه رشته هایی از مدیریت رو می تونیم انتخاب کنیم، ضمنا ترجیح میدیم که به زبان آلمانی بخونیم. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
خودم شنیدم که بیشتر به زبان انگلیسی و با هزینه های بالا میشه گرایش های مدیریت رو در آلمان خوند.
دوست عزیز
با سلام و خوش آمد گویی...
در مورد رشته ی مدیریت یه چیزی کاملا خاص هست و اونم اینه که این رشته به علت بسیار پر طرفدار بودنش کاملا به دو دسته تقسیم میشه در دانشگاه ها..
یک دسته کاملا بازاری و پولی هست ، شهریه های بسیار بالا ای داره و بیشتر برای کسانی هست که مثلا دانش مهندسی دارن و میخان پست های بالاتر بگیرن و اطلاعات مدیریتی میخان، قبلا فقط ام بی ای بود اینطوری اما الان خیلی بیشتر شده... معمولا کمپانی ها پول شرکت کارمنداشون تو این دوره ها رو میدن، و البته در چند سال اخیر ازین دوره ها در ایران هم داریم... (فک نمیکنم نیازی به ذکر مثال باشه)
بله این رشته ها بیشتر انگلیسی هستن و شهریه های خیلی بالایی دارن و بیشتر حالت کاربردی دارن تا تئوری صرف و کارای تحقیقاتی خیلی توشون کمه...
نوع دوم شاخه های مدیریتی هستن که مثل همه ی رشته های دیگه ی دنیا دارن به صورت اکادمیک دنبال میشن.... اینا شهریشون توی آلمان کمه و مثل بقیه رشته هاست، به زبان آلمانی وجود داره (نسبتش رو بنده نمیدونم)....
راحت ترین راه فهمیدن اینکه یه برنامه مال گروه اوله یا دوم شهریه هست!! البته برای دکترا گروه اول خیلی خیلی کمتره تا ارشد...
براای اینکه دنبال رشته ی مناسب بگردید میتونید به سایت daad.de مراجعه کنید و یا اینجا
و در مورد اینکه چه شاخه هایی از مدیریت رو ارائه میدن، در مقطع ارشد تنوعشون مثل ایرانه و تقریبا حتی بیشتر، هر رشته ای هم اسم انگلیسی خودش رو داره مثلا مدیریت صنعتی میشه industrial management!!! اما بعضی رشته ها خیلی دقیق تر و جزئی تر میشن مثل interdiciplinary management که فک میکنم دانشگاه htw berlin ارائه میداد و یا infrastructural planning and management که مال دانشگاه اشتوتگارت بود... اینا رو خودتون باید بگردید پیدا کنید....
در مقطع دکترا هم خیلی خیلی خاص میشن روی یک موضوع و باید اون به زمینه ی تحقیقاتی شما بخوره که شانس داشته باشید و یا بدونید کلا چیه...
مثلا توی همین مدیریت صنعتی یکی توی شاخه تامین کار میکنه و اون موقع شاید روی موضوع معماری زنجیره تامین کار کنه و در بین موضوعات مختلف در این زمینه روی معماری اطلاعات مثلا کار کنه... همچین فردی شانس زیادی داره که موقعیت های دکترا ی مشابه این موضوع رو بگیره و هرچی بیشتر جدا بشه از این موضوع طبیعتا شانس و درکش کمتر میشه....
برای بحث بیشتر در مورد مدیریت و شاخه هاش به اینجا مراجعه کنید...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز