17-03-2013, 07:12 PM
(17-03-2013, 06:54 PM)'mhz_ir' نوشته: این که شما میگید کاملا درسته.فقط در مورد دوم که گفتید اگر درخواست برای ترکیه باشه ولی بخوای بری ارمنستان بعید میدونم تو فرودگاه اجازه بدن چون تو سیستم مشخصه اجازه خروج برای کدوم کشوره.منظور من بعدش هست!یعنی به کشوری که مشخص کردی مثلا ترکیه میری بعد از اونجا کشور دیگه هم بری و برگردی ایران(البته در محدوده مجاز) بازم به نظرتون بازم امکان گرفتن وثیقه وجود داره؟
نه دوست من، مشکلی نخواهد بود. یعنی شما میتونید خروج برای ترکیه بگیری، وقتی رفتی ترکیه، در محدوده مجاز خروجتون، کل دنیا رو بگردی در برگشت به ایران مشکلی نخواهد بود و از شما نمیپرسند چرا فلان کشور هم رفتی (البته مسلما جز در مورد فلسطین اشغالی)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.