18-03-2013, 06:31 PM
(18-03-2013, 06:19 PM)'smslavasani' نوشته: سلام. دوستان من یک مشکلی دارم. من امروز 28 اسفند91 برگه های اعزام به خدمت رو دادم پلیس+10. نمیدونستم قبلش باید برم دنبتل کار امریه. الان 5-6 جا هستش که گفتن بعد از تعطیلات عید برم برای صحبت که تو همشون به واسطه کار خبرنگاریم یک آشناییتی دارم.
مشکلم اسنه که دیر نمیشه؟ کار امریه چقدر طول میکشه؟ میتونم انجامش بدم؟
سوال دیگه ام هم اینه که من درخواست بررسی معافیت پزشکی کردم که صد در صد معاف از رزم میشم. میخوای ببینم این پروسه چقدر طول میکشه. کلا چقدر وقت دارم برای کار هام
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم

تا زمانی که برگه سفید (که در آن محل آموزشی ذکر شده) برای شما نیومده، میتونید دنبال امریه باشید ولی معمولا ادارات امریه کننده، حدود چند ماه قبل از هر تاریخ اعزام سربازهای مامورشون رو انتخاب میکنند. با این حال فکر کنم با پیگیری هنوز شانس دریافت امریه رو خواهید داشت. من دقیقا متوجه نشدم؛ شما مدارک رو برای اعزام فرستادید و درخواست معافیت از رزم رو هم دادید؟ مراحل معافیت از رزم، شامل معاینه پزشک و سپس ارجاع به کمیسیون پزشکی است، که معمولا حدود 2 ماه به طول خواهد انجامید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.