25-03-2013, 08:33 AM
(24-03-2013, 04:39 PM)'sanamya' نوشته: سلام من از سوي خانواده دعوت نامه دارم براي خودم و دخترم براي رفتن به سفارت ارمنستان كي بايد براي وقت كرفتن اقدام بكنم ايا بدون كرفتن وقت ميتونم وارد سفارت بشم لطفا هر كي ميدونه راهنمايم كنه احتياج به كمك دارم [img]images/smilies/sleepy.gif[/img]حتما باید وقت بگیرید و بدون وقت امکان ورود به سفارت رو نخواهید داشت. وقت سفارت بستگی به تعداد متقاضیان و فصلهای سال گاهی زودتر یا دیرتر پر میشه، ولی معمول اینه که حداقل باید یک ماه قبل از زمانی که میخواهید برای مصاحبه برید اقدام کنید.
(24-03-2013, 07:46 PM)'lavender' نوشته: بهترین سفارت برای ویزای مسافرتی خانوادگی کجاست؟ ( اگر دعوتنامه داشته باشن)سخت میشه گفت که بهترین سفارت کجاست، ولی از دوستان و آشنایان شنیدم که اخیرا از آنکارا و ارمنستان ویزای گردشگری گرفتند و مشکلی نبوده.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.