(23-03-2013, 09:04 PM)'mohammad_x123' نوشته: خیلی ممنون از راهنمائی شما.
راستش من بیشتر نگران طول کشیدن پروسه ی آزاد کردن مدرک کارشناسی و ارشد هستم.
قبل عید که برای کارشناسی اقدام کردم گفتند 2 هفته طول میکشه و تا مدرک کارشناسی رو نخرم، نمیتونم برای ارشد اقدام کنم. راهی نیست که بشه اینکار رو سریعتر انجام داد که سریعتر برای گذرنامه اقدام کرد؟
با تشکر مجدد.
(25-03-2013, 10:45 AM)'mohammad_x123' نوشته: سلام،
یکی از مدارک مورد نیاز برای دریافت معافیت تحصیلی نمره تافل هست.
متاسفانه من بعد 50 روز هنوز کارنامم رو دریافت نکردم، میخواستم بدونم وزارت علوم کارنامه ی آنلاین تافل رو قبول میکنه یا حتما باید کارنامه رسمی باشه.
در مورد سوال اول، همون طور که در اینجا هم اشاره شده، متاسفانه راهی وجود نداره و شما تا مدارک تحصیلی تون رو آزاد نکنید، نخواهید تونست برای گذرنامه اقدام کنید.
در مورد سوال دوم، کارنامه تافل من بعد از حدود 60 روز به دستم رسید (آگوست امتحان دادم و کارنامه اواخر اکتبر بدستم رسید)! بنظرم به وزارت علوم زنگ بزنید و سوال کنید در این مورد (تا جایی که من از دوستان شنیدم، خیلی در این مورد سختگیری نمیکنند)
در مورد سوال دوم، کارنامه تافل من بعد از حدود 60 روز به دستم رسید (آگوست امتحان دادم و کارنامه اواخر اکتبر بدستم رسید)! بنظرم به وزارت علوم زنگ بزنید و سوال کنید در این مورد (تا جایی که من از دوستان شنیدم، خیلی در این مورد سختگیری نمیکنند)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.