26-03-2013, 10:39 AM
(25-03-2013, 10:53 PM)'amin27' نوشته: دوستان سلامدرود بر شما
لطفا یکی بزرگواری کنه و من رو راهنمایی کنه خسته شدم 8ماه به این درو اون در زدم
من کارشناس شیمی کاربردی از آزاد گرگان با معدا 12.12 هستم.ارشد علوم دارویی تهران قبول شدم.مدرک زبان ندارم 2 ثبت اختراع دارم 3 تا مقاله isi دارم 3ماه ددر پتروشیمی خراسان کار کردم در بنیاد نخبگان خراسان شمالی کار کردم در پژوهشگاه خراسان شمالی هم شیمی تدریس کردم.4سال به عنوان نخبه در علمی و فن آوری سپاه مشغول به کار هستم.3 پروژه هم در سپاه دارم آیا با این شرایط و معدل پایین میتونم برای ارشد در یکی از دانشگاها پذیرش بگیرم؟؟آیا کمک هزینه میتونم بگیرم؟؟؟الهی خیر ببینید.یکی منو راهنمایی کنه.ممنون میشم
راستش معدل لیسانس شما کار رو خیلی سخت میکنه. کاری که به نظرم باید بکنید اینه که معدل ارشدتون رو خیلی بالا ببرید و نمره زبان خوبی بیارید. در این صورت با توجه به این که مقالاتی دارید و سابقه تحقیقاتی دارید، احتمال داره بتونید برای دکترا پذیرش با فاند بگیرید. اگر هدفتون امریکا باشه، باید GRE هم امتحان بدید و نمره این امتحان در گرفتن پذیرش خیلی تاثیر داره. بنابراین روی این امتحان هم باید زیاد وقت بذارید. ضمنا اگر در نهایت تصمیمتون امریکا شد، در مورد پروژههای سپاه و سابقه کارتون در اونجا اگر در رزومه و غیره نوشته بشه، احتمالا برای ویزا دردسرساز خواهد شد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.