26-03-2013, 01:35 PM
(25-03-2013, 07:40 PM)'hadi2050' نوشته: بسیار ممنون از شما دوست عزیزدوست عزیز.
کجا می توانم در مورد دانشگاههای کشورهای که گفتید {این دانشگاهها رایگان که میفرمایید آزمون دارند چطوریاست سخته؟}
اطلاعات کامل پیدا کنم فکر نکنم از عهده ترمی 3000یورو+هزینه های دیگه بر بیام {ولی ایتالیا یه چیز دیگه هست}
طبق گفته شما بری دکتری بهتره
اگه لطف کنید ممنون میشیم
در ابتدا اگر مطالب بخش اروپای این فروم رو کامل مطالعه نمایید دستتون میاد، من از کشورهای اتریش، المان، و نروژ و فنلاند اطلاع دارم که هنوز رایگان یا نیمه رایگانند. خیر ازمونی هم قبل و بعدش گرفته نمیشه!! اما دوست من شما شرایط کلی خیلی بالایی ندارید و ممکنه نتونید پذیرش بگیرید (بدلیل رقابت بالای متقاضیان برای این کشورها) پس یا بهتره به کشورهای همچون ایتالیا و اسپانیا و اروپای شرق فکر کنید یا یک مقطع دیگر رو ایران بخونید تا معدل و رزومه بهتری برای خودتون فراهم کنید و سپس اقدام کنید. در ضمن بنده نگفتم ترمی 3000!!! سالی عرض کردم. که ترمی 1500 یورو میشه. خب دکتری هم نمیشه گفت دقیق کجا خوبه کجا بده، باید به رزومه و رشته و میزان فاندی که کشوری خاص ارائه میده توجه کرد و انتخاب نمود.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public