(26-03-2013, 10:43 PM)'eliroz' نوشته: سلام دوستان
ببخشید نمیدونم که سوالم رو باید تو کدوم تاپیک مطرح کنم. من 16 مارچ تافل امتحان دادم و شدم 80 که اصلا خوب نیست میخوام دوباره تو می امتحان بدم . به نظرتون تو این مدت چی ها باید بخونم تا نمره ام به 100 برسه. من یک ماه کمتر برای تافل خودم ان هم روزی 3 ساعت.
R:20
L:18
S:22
W:20
ممنون میشم که راهنمائی ام کنید.
دوست من، بنظر من و با توجه به نمره ای که در مهارت های مختلف کسب کردید، شما باید بر روی Listening بیشتر از سایر مهارت ها وقت بگذارید. بنظرم برای تقویت این مهارت، میتونید با Listening های کتاب دلتا شروع کنید و همونطور که دوستان در ارسال های پیش اشاره کردند؛
نقل قول:تقویت مهارت شنیداری به تنهایی برای گرفتن نمره بالا در این بخش کافی نیست. تمرکز و دقت بالا و داشتن صبر و حوصله کافی برای گوش دادن دقیق و پاسخگویی به همه فایلهای صوتی که برای شما پخش میشه هم به همین نسبت اهمیت داره. با توجه به اینکه طول مدت این بخش بین 40 تا 50 دقیقه هست ، ممکنه برای پاسخگویی به بخش های آخر listening خسته بشین و جوابهای اشتباه شما بیشتر بشه .
به همین دلیل پیشنهاد میکنم که این فایل های صوتی رو گوش کنید حتما. در مورد Speaking هم منابع NoteFull مناسب هستند. برای بالابردن نمره در بخش Writing هم پیشنهاد میکنم که حتما نمونه های ETS رو مطالعه کنید. برای بخش Reading هم این کتاب رو میتونم توصیه کنم به شما. از طرفی بنظرم در روزهای نزدیک به امتحان حتما از منابع موجود در این تاپیک (نرم افزارهای شبیه ساز آزمون) و از اون مهم تر TPO ها استفاده کنید.
موفق باشید
موفق باشید

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.