(27-03-2013, 07:00 PM)'hossein12' نوشته: با سلام و احترام بنظر میرسد اکثر دانشگاهها هر دو مدرک آیلتس و تافل را(البته با برخی تفاوتها و استثنائات) قبول دارند. اما میخواستم بدانم آیا راست است که اکثر سفارتخانهها خصوصاً 2 سفارت استرالیا و کانادا برای ویزای تحصیلی فقط آیلتس را قبول دارند و مدرک تافل در اخذ ویزای تحصیلی مقبولیت آیلتس را ندارد؟ آزمون تافل از جهات مختلف خصوصاٌ آشنایی بیشتر من با لهجه آمریکایی ( و اینکه مطمئن هستم میتوانم نمره بسیار عالی در تافل بیاورم اما در مورد آیلتس اصلا مطمئن نیستم) آزمون راحتتر و مناسبتری برای من هست اما اگر دست آخر برای ویزای تحصیلی مجبور به گذراندن آیلتس باشم ترجیح میدهم کلا وقتم را بر روی آیلتس بگذارم. ضمناً آیا همان آیلتس آکادمیک برای سفارتخانه هم کفایت میکند یا اینکه باید یک بار دیگر جنرال ترینینگ را هم برای سفارت بگذرانم. میخواهم مجبور به دادن چند امتحان نشوم. پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم رحمانی
درود و خوشامد جهت پیوستن به فروم
دوست من تا جایی که من اطلاع دارم، برای سفارت هم مانند دانشگاه ها، تفاوتی بین مدرک TOEFL و IELTS نیست. دوستانی هستند که با نمره TOEFL از استرالیا و کانادا، به راحتی ویزا دریافت کردند. بنظر من، شما فکرتون رو فقط بر روی امتحان متمرکز کنید
ضمنا اگر قصد گذراندن IELTS رو برای دانشگاه ها دارید، توجه داشته باشید که باید IELTS Academic رو امتحان بدهید.

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.