28-03-2013, 10:06 AM
(27-03-2013, 03:16 PM)'eliroz' نوشته: سلام دوستانمعدل فوق شما خوبه، دانشگاهها محل تحصیلتون هم دانشگاه خوبیه و TA بودن و داشتن مقاله هم امتیاز مثبت محسوب میشه. فقط شما نگفتید که معدل لیسانستون چقدر بوده، چون اون هم نقش زیادی در شانس پذیرش داره. ضمنا همون طور که خودتون گفتید نمره زبانتون پایینه و بهتره که نمرهاتون حداقل ۹۰ باشه. اگر هدفتون امریکاست معمولا به GRE یا GMAT هم نیاز دارید. باید سایت دانشگاهها رو چک کنید و ببینید کدوم امتحان رو لازم دارند. مثلا من الان سایت دانشگاه استنفورد رو که چک کردم دیدم برای رشته finance امتحان GRE رو ترجیح میدهند ولی GMAT هم قابل قبول خواهد بود. شما خودتون باید سایتهای دانشگاههای بیشتری رو بررسی کنید و بر اساس این که کدوم امتحان بیشتر مورد نیاز هست یکی رو انتخاب کنید. با فرض این که نمره امتحان زبان و GRE یا GMAT شما خوب بشه و معدل لیسانستون هم خیلی پایین نباشه، به نظرم شما پذیرش دارید. اگر به دنبال فاند هستید، حتما برای دکترا اقدام کنید. شانس پذیرش شما برای فوق لزوما بالاتر از دکترا نیست و شانس فاند شما قطعا برای فوق بسیار کمتر از دکترا خواهد بود.
من کارشناسی و فوق اقتصاد رو شیراز خوندم. تو کارشناسی ارشد ۲ تا درس TA بودم و
معدل فوقم ۱۷.۱۴ ، TOEFL : ۸۰، یه مقاله ISI هم دارم
میدونم نمره زبانم پأیین ، دوباره میخوام تو may امتحان بدم.
به نظرتون من شانسی برای دکترا فاینانس و financial Economics دارم؟
یا بهتره برای فوق اقدام کنم؟
ممنون
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.