(28-03-2013, 09:48 PM)'Nasim67' نوشته: سلام
ممنون از توضیحات دوستان در پست های قبلی. فقط یه سوالی دارم.
بعضی از بچه ها تقاضا دادن دانشگاه I-20 رو به کسی در کشور سوم ارسال کنه و بعد اون فرد به ایران. به دلیل مشکلات ارتباطی فعلی(!)، اگر بخوایم این کار رو بکنیم، مگه اینجوری نیست که ریسک دریافت بسته های DHL در ایران خیلی بالاست و ممکنه بین راه سر به نیست بشه()، پس دیگه فرقی نمی کنه بسته از خود دانشگاه در آمریکا مستقیما DHL شده باشه یا از یه کشور دیگه. مشکل خود DHL است دیگه. درسته؟ پس با این حساب تنها گزینه سریع ممکن استفاده از همین کاراپست هست؟
و اگر مشکل با DHL هست، پس چرا ارسال از طریقش داریم، اما دریافت نداریم فقط؟ (البته گمون نکنم ارتباطی به این تاپیک داشته باشه!)
خیلی ممنون
درود
اطلاعات من آپدیت نیست خیلی
من خودم قبلا همچین کاری رو کرده بودم (سوم شخص)
تا اونجا که میدونم پست DHL تو امریکا به ندرت به صورت مستقیم به ایران میفرسته (ممکنه دانشگاهها هماهنگ باشن واسه I20 که با DHL بفرستن)
من الان رو نمیدونم که چه کشورهایی DHL به ایران میفرستن (من خودم قبلا -یکی دو سال پیش - هم از هلند هم سوئد فرستادم)...ولی قاعدتا با توجه یه اینکه پست express هست نباید مشکل خاصی برای بسته بین راه ایجاد بشه (برخلاف پست معمولی که تضمین خیلی خاصی وجود نداره)
اگه دانشگاه به ایران DHL میزنه فکر نمیکنم مشکلی باشه(میشناسم افرادی رو که دانشگاهشون مستقیم I20 رو DHL زده به ایران...ولی بازم اطلاعاتم خیلی آپدیت نیست!)...کارا پست هم که فعلا خوب داره کار میکنه
از لحاظ هزینه ولی اگه میخواین به سوم شخص بفرستین ( کاراپست یا یه فرد)، به نظرم اگه دانشگاه قراره قسمت اول ماجرا رو انجام بده فرستادن به کاراپست احتمالا ارزونتر باشه
در مورد ارسال و دریافت در امریکا فکر کنم مقصد مهمتره تا مبدا...برای همینه DHL از امریکا به ایران خیلی کم صورت میگیره
اطلاعات من آپدیت نیست خیلی
من خودم قبلا همچین کاری رو کرده بودم (سوم شخص)
تا اونجا که میدونم پست DHL تو امریکا به ندرت به صورت مستقیم به ایران میفرسته (ممکنه دانشگاهها هماهنگ باشن واسه I20 که با DHL بفرستن)
من الان رو نمیدونم که چه کشورهایی DHL به ایران میفرستن (من خودم قبلا -یکی دو سال پیش - هم از هلند هم سوئد فرستادم)...ولی قاعدتا با توجه یه اینکه پست express هست نباید مشکل خاصی برای بسته بین راه ایجاد بشه (برخلاف پست معمولی که تضمین خیلی خاصی وجود نداره)
اگه دانشگاه به ایران DHL میزنه فکر نمیکنم مشکلی باشه(میشناسم افرادی رو که دانشگاهشون مستقیم I20 رو DHL زده به ایران...ولی بازم اطلاعاتم خیلی آپدیت نیست!)...کارا پست هم که فعلا خوب داره کار میکنه
از لحاظ هزینه ولی اگه میخواین به سوم شخص بفرستین ( کاراپست یا یه فرد)، به نظرم اگه دانشگاه قراره قسمت اول ماجرا رو انجام بده فرستادن به کاراپست احتمالا ارزونتر باشه
در مورد ارسال و دریافت در امریکا فکر کنم مقصد مهمتره تا مبدا...برای همینه DHL از امریکا به ایران خیلی کم صورت میگیره
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge