01-04-2013, 01:08 AM
(30-09-2012, 07:51 PM)'m.ost' نوشته: برای دریافت I20 جدید من دوباره از کاراپست استفاده کردم. آدرس کارا پست تغییر کرده و به صورت زیر هست:
COMPEX INTERNATIONAL COURIER
Al Qusias ,Damascus street ,
Next to Amrita Restaurant & Grand Hotel
Dubai, UAE
Tel number 04 2558818
Attention: Mr Roshan
I20 سه روزه رسیده به دبی و بدون احتساب تعطیلی دو روزه به دست من. در ضمن برای فرستادن به دبی من اطلاعات کاراپست رو در سایت eshipglobal وارد کردم و هزینه ش هم 55 دلار شد. البته آدرس یک کم طولانی بود و در Address line جا نمی شد که مثلا من به جای International نوشتم INT و به جای Street هم St،هزینه کاراپست هم 80000 تومان.
فقط یه مسئله ای که من امروز باهاش خیلی درگیری داشتم رو بگم که بقیه اذیت نشید.
توی صفحه اول eshipglobal که می خواید رجیستر کنید، 2 تا آدرس لاین بیشتر نداره و هرچقدم که این آدرسو مخفف کنید بازم جا نمی شه. مگر اینکه مثلا از اون خط آخرش اسم رستوران یا هتل رو حذف کنید! که خوب ریسکی هست! حالا می خوام بگم هر چقدر که از آدرس جا شد مهم نیست فقط همونو بزنید و رجیستر بکنید!
در صفحات بعدی دوباره اطلاعات رو میاره و این بار 3 تا آدرس لاین داره و می تونید تمام آدرس رو کامل و بدون حتی مخفف کردن جا بدید!
توی صفحه اول eshipglobal که می خواید رجیستر کنید، 2 تا آدرس لاین بیشتر نداره و هرچقدم که این آدرسو مخفف کنید بازم جا نمی شه. مگر اینکه مثلا از اون خط آخرش اسم رستوران یا هتل رو حذف کنید! که خوب ریسکی هست! حالا می خوام بگم هر چقدر که از آدرس جا شد مهم نیست فقط همونو بزنید و رجیستر بکنید!
در صفحات بعدی دوباره اطلاعات رو میاره و این بار 3 تا آدرس لاین داره و می تونید تمام آدرس رو کامل و بدون حتی مخفف کردن جا بدید!
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"