دوست من، این مورد برای کسانی است که به انتشارات Taylor از طریق دانشگاه/موسسه ای دسترسی دارند ولی به مقالات موضوعاتی که اشاره شد (فیزیک، مهندسی، علوم کامپیوتر و ریاضیات و آمار)، دسترسی ندارند. در همین سایت هم ذکر شده که؛
This offer is valid to all registered users. If you are not automatically recognized under your institution's account please sign in with your individual account details to view the free content
یک همچین موردی، انتشارات Springer هم در مورد یکسری از کتاب ها دارد که البته فقط مختص شب اول ژانویه و کاربران دارای دسترسی است، نه همگان
This offer is valid to all registered users. If you are not automatically recognized under your institution's account please sign in with your individual account details to view the free content
یک همچین موردی، انتشارات Springer هم در مورد یکسری از کتاب ها دارد که البته فقط مختص شب اول ژانویه و کاربران دارای دسترسی است، نه همگان
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.