07-04-2013, 11:38 PM
(07-04-2013, 04:17 PM)'jamawar' نوشته: با سلام خدمت شما، من کاردانی کامپیوتر از اموزشکده ارومیه با معدل 16.59 و لیسانس کامپیوتر از علمی کابردی ارومیه با معدل 15.22 و ارشد کامپیوتر از دانشگاه ازاد علوم و تحقیقات ارومیه با معدل 17.20 دارم و 7 تا مقاله پژوهشی در ژورنالهای بین المللی و 1 مقاله ISI دارم ولی مدرک زبان ندارم میخواستم بدونم که میتونم از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیرم و اگر از دانشگاه های درجه 1 شانس پذیرش نداشتم ایا شانس پذیرش در دانشگاه های درجه 2 امریکا را دارم. ممنون میشم که جواب بدید. با تشکر
معدل لیسانس شما یک کم پایینه و دانشگاههای محل تحصیلتون هم دانشگاههای شناخته شدهای در امریکا نیستند. از طرفی معدل کارشناسی ارشد شما خوبه و داشتن مقاله هم نکته مثبتی هست. شما ظاهرا هنوز TOEFL و GRE ندارید. بدون نمره TOEFL و GRE نمیشه در مورد شانس پذیرش از امریکا نظر داد، اما به فرض این که نمرات خوبی در این امتحانها بیارید، به نظر من شما شانس پذیرش خواهید داشت، به خصوص اگر به سراغ دانشگاههای معمولی امریکا برید فکر میکنم بتونید پذیرش بگیرید، اما گرفتن فاند و کمک هزینه بحث دیگریه و معمولا احتمال گرفتن فاند از دانشگاههای معمولی به اندازه دانشگاههای خوب نیست.
توصیه من در این شرایط و برای افزایش شانستون اینه که وقت خیلی زیادی روی GRE بذارید و نمره خیلی بالایی در GRE بیارید. به این ترتیب میتونید از دانشگاههای بهتری پذیرش بگیرید و در اون صورت احتمالا بتونید فاند هم بگیرید.
توصیه من در این شرایط و برای افزایش شانستون اینه که وقت خیلی زیادی روی GRE بذارید و نمره خیلی بالایی در GRE بیارید. به این ترتیب میتونید از دانشگاههای بهتری پذیرش بگیرید و در اون صورت احتمالا بتونید فاند هم بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.