من لیسانس کامپیوتر نرم افزار دارم از تهران جنوب . جالبه گواهینامه پایه یک (برای کمپرسی و تریلی و اتوبوس) هم دارم . از طریق سرمایه گذاری اقدام کردم که میخوام در حدود یک میلیون و دویست سیصد هزار کرون بیارم واسه زدن یه رستوران کوچیک یا کافی شاپ یا حتی سوپرمارکت . به نظرتون میتونم با این رقم موفق بشم ؟حتی تو این سالها میتونم تو انباری مغازه زندگی کنم ( تو سال اول ) به نظرتون با گواهینامه یا مدرکم یا پولم میتونم بالاخره موفق بشم ؟ تو یکی دیگه از فرومها گفتم که مدارکم 13 مارچ از طریق سفارت فرستاده شده واسه اداره مهاجرت سوئد . راستی یادم رفت بگم دارم زبان سوئدی رو تو ایران میگذرونم و تا یک ماه دیگه مول1 رو تموم میکنیم . فکر کنم بتونم تا زمانیکه اقامتم بیاد مول 2 رو هم بیشتر از نصف بخونم . لطفا جواب بدین .
اگه کسی هم دوست داره تو ایران این کلاسها رو بگذرونه بگه من آدرس و شماره موسسه رو میدم . اسمش تندرو هستش و تو خیابان فاطمی تهران هستش. تو 5 ترم که هر ترم 10 جلسه یک و نیم ساعته هست مول 2 رو تموم میکنه . هزینه هر ترم 95000 تومان و هر کتاب و سی دی 35000 تومان . البته کتابها کپی هستش . معلمش هم یه آقای حدودا 30 ساله هستش که از 14 سالگی تا 28 سالگی سوئد و تو شهر یوته بری ( گوتنبرگ ) تحصیل کرده .
اگه کسی هم دوست داره تو ایران این کلاسها رو بگذرونه بگه من آدرس و شماره موسسه رو میدم . اسمش تندرو هستش و تو خیابان فاطمی تهران هستش. تو 5 ترم که هر ترم 10 جلسه یک و نیم ساعته هست مول 2 رو تموم میکنه . هزینه هر ترم 95000 تومان و هر کتاب و سی دی 35000 تومان . البته کتابها کپی هستش . معلمش هم یه آقای حدودا 30 ساله هستش که از 14 سالگی تا 28 سالگی سوئد و تو شهر یوته بری ( گوتنبرگ ) تحصیل کرده .