10-04-2013, 01:01 PM
(10-04-2013, 12:14 AM)'barvos' نوشته: من لیسانس کامپیوتر نرم افزار دارم از تهران جنوب . جالبه گواهینامه پایه یک (برای کمپرسی و تریلی و اتوبوس) هم دارم . از طریق سرمایه گذاری اقدام کردم که میخوام در حدود یک میلیون و دویست سیصد هزار کرون بیارم واسه زدن یه رستوران کوچیک یا کافی شاپ یا حتی سوپرمارکت . به نظرتون میتونم با این رقم موفق بشم ؟حتی تو این سالها میتونم تو انباری مغازه زندگی کنم ( تو سال اول ) به نظرتون با گواهینامه یا مدرکم یا پولم میتونم بالاخره موفق بشم ؟ تو یکی دیگه از فرومها گفتم که مدارکم 13 مارچ از طریق سفارت فرستاده شده واسه اداره مهاجرت سوئد . راستی یادم رفت بگم دارم زبان سوئدی رو تو ایران میگذرونم و تا یک ماه دیگه مول1 رو تموم میکنیم . فکر کنم بتونم تا زمانیکه اقامتم بیاد مول 2 رو هم بیشتر از نصف بخونم . لطفا جواب بدین .
اگه کسی هم دوست داره تو ایران این کلاسها رو بگذرونه بگه من آدرس و شماره موسسه رو میدم . اسمش تندرو هستش و تو خیابان فاطمی تهران هستش. تو 5 ترم که هر ترم 10 جلسه یک و نیم ساعته هست مول 2 رو تموم میکنه . هزینه هر ترم 95000 تومان و هر کتاب و سی دی 35000 تومان . البته کتابها کپی هستش . معلمش هم یه آقای حدودا 30 ساله هستش که از 14 سالگی تا 28 سالگی سوئد و تو شهر یوته بری ( گوتنبرگ ) تحصیل کرده .
سلام،
در مورد سرمایه گذاری من خیلی اطلاعاتم جامع نیست. ولی یادمه یه جا خوندم که یه خانمی از برزیل اومده بود یه رستوران بزنه و ورشکست شده بود خیلی هم شاکی بود از دست سوئدی ها!!
به نظر من اگر بتونید زبان را خیلی خوب یاد بگیرید و البته بتونید وارد سوئد بشید و توی رشته خودتون خوب باشید احتمال کار وجود داره.
از بیرون سوئد که احتمالش خیلی خیلی پایین هست. به هر حال باید بدونید که مدرک تحصیلی در اکثر کشورهای اسکاندیناوی خیلی مزیت حساب نمیشه ولی درعوض سابقه کار و مهارت خیلی مهم هست (و صد در صد ارتباطات!).
در کل فکر کنم اگر بتونید وارد بشید احتمال داره که کاری پیدا کنید. ولی خیلی توقع کار تاپ و مرتبط حداقل در سال های اول نداشته باشید.
پیشنهاد میکنم که حتما یه جستجویی برای نظام مالی سوئد برای کار و کارآفرینان بکیند. چون سوئد نظام مالیاتی پیچیده ای داره و کار شما هم باید سودهی خوبی داشته باشه اگر نه که اجازه اقامت یا نمیدند یا تمدید نمیکنند.
موفق باشید.
در مورد سرمایه گذاری من خیلی اطلاعاتم جامع نیست. ولی یادمه یه جا خوندم که یه خانمی از برزیل اومده بود یه رستوران بزنه و ورشکست شده بود خیلی هم شاکی بود از دست سوئدی ها!!
به نظر من اگر بتونید زبان را خیلی خوب یاد بگیرید و البته بتونید وارد سوئد بشید و توی رشته خودتون خوب باشید احتمال کار وجود داره.
از بیرون سوئد که احتمالش خیلی خیلی پایین هست. به هر حال باید بدونید که مدرک تحصیلی در اکثر کشورهای اسکاندیناوی خیلی مزیت حساب نمیشه ولی درعوض سابقه کار و مهارت خیلی مهم هست (و صد در صد ارتباطات!).
در کل فکر کنم اگر بتونید وارد بشید احتمال داره که کاری پیدا کنید. ولی خیلی توقع کار تاپ و مرتبط حداقل در سال های اول نداشته باشید.
پیشنهاد میکنم که حتما یه جستجویی برای نظام مالی سوئد برای کار و کارآفرینان بکیند. چون سوئد نظام مالیاتی پیچیده ای داره و کار شما هم باید سودهی خوبی داشته باشه اگر نه که اجازه اقامت یا نمیدند یا تمدید نمیکنند.
موفق باشید.