10-04-2013, 05:43 PM
(10-04-2013, 12:30 PM)'Nasim67' نوشته: من امروز به راحتی برای همراهم (که وقت سفارت نداشت و فقط برای تنها نبودن من همراهیم خواهم کرد) هم ویزای ترکمنستان دریافت کردم.
پس نتیجه اینکه اگر می خواید همراه ببرید نیازی به اقدام از طریق آژانس های مسافرتی و پرداخت مبالغ گزاف نیست! با همون 55 دلار ویزا دریافت شد.
در ضمن فرمی که برای مراجعه دوم باید پر کنید رو هم به ضمیمه ارسال کردم، تا درصورتیکه آقای دولت فراموش کردن فرم رو بهتون بدن، خودتون به صورت پشت و رو ( یعنی در یک ورق) پرینت بگیرید و پر کنید و همراهتون ببرید.
شاد باشید
نسيم عزيز
ممنون از اطلاع رسانيتون. فقط 55 دلار براي هر نفر يا يك 55 دلار براي هر دو نفر؟ راستي محدوديت نفر هست؟ مثلا امكانش هست شخص با پدر و مادر بره يا فقط يك نفر مجازه؟شادزي [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
ممنون از اطلاع رسانيتون. فقط 55 دلار براي هر نفر يا يك 55 دلار براي هر دو نفر؟ راستي محدوديت نفر هست؟ مثلا امكانش هست شخص با پدر و مادر بره يا فقط يك نفر مجازه؟شادزي [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull