(11-04-2013, 12:10 AM)'mehrdadsecret' نوشته: ممنون دوست عزیز.
مرسی از پاسختون.
منظور بنده این هست که راجع به گرید 3 بودن بیضه ها . یکیش هم گرید 3 باشه و دیگری 1 یا 2 کافیه واسه معافیت دائم؟
و اگر حالا اون احتمال کم کار خودشو کرد که تایید نکنن داستان چطور خواهد شد؟ ممنون
دوست من، در ارسال قبل هم اشاره کردم که این موضوع رو پزشک با توجه به آزمایشات و سونوگرافی شما تعیین میکنه.
(11-04-2013, 12:23 AM)'mehrdadsecret' نوشته:مدیر عزیز میشه راجع به این وضعیت توضیحی بدید ؟ حقیقتش من از کمیسیون یه چیز دیگه تصور داشتم.
ایا در کمیسیون پزشکان سرهنگ نیست؟ و بعدش باید سرهنگ روئیت کنه؟
ایا در صورتی که رای پزشکان معافیت باشه با یک نظر منفی سرهنگ همه چی خراب میشه و باید رفت سریازی؟
در روز کمیسیون پزشکی، علاوه بر سه پزشک نظام وظیفه، یک سرهنگ از نظام وظیفه نیز حضور داره که بعد از اعلام نظر توسط پزشکان، سرهنگ هم مدارک پزشکی متقاضی ها رو بررسی میکنه و در مواردی سوالاتی از متقاضی در مورد وضعیت جسمانی و بیماری اش میپرسه. اگر نظر پزشکان به معافیت باشه ولی سرهنگ موافق نباشه، برای شما درخواست کمیسیون مجدد خواهد داد، یعنی در تاریخ دیگه ای که بهتون اعلام میکنند، باید دوباره به کمیسیون پزشکی مراجعه کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.