14-04-2013, 12:32 AM
(13-04-2013, 05:39 PM)'hammdy' نوشته: با سلام.
بنده هم اکنون دانشجوی کارشناسی ارشد هستم. معافیت تحصیلی رو هم استفاده می کنم. از طرف دیگر موقعیتی داره جور می شه تا بتونم برای ادامه تحصیل در همین مقطع از ایران برم. آیا اگر بنده انصراف بدم از دانشگاه فعلی دوباره معافیت تحصیلی به من داده می شه برای ادامه تحصیل در خارج؟
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
همون طوری که در اینجا و اینجا هم اشاره شده است، شما میتونید بعد از انصراف از دوره کارشناسی ارشد داخل، دوباره برای تحصیل در دوره کارشناسی ارشد خارج، از معافیت تحصیلی استفاده کنید، به شرطی که فاصله بین انصراف از تحصیل و شروع مجدد دوره ارشدتون، بیشتر از یکسال نباشد. ضمنا از این قانون، در طول کل دوران تحصیل (دیپلم تا دکتری) فقط و فقط یکبار میتونید استفاده کنید.
همون طوری که در اینجا و اینجا هم اشاره شده است، شما میتونید بعد از انصراف از دوره کارشناسی ارشد داخل، دوباره برای تحصیل در دوره کارشناسی ارشد خارج، از معافیت تحصیلی استفاده کنید، به شرطی که فاصله بین انصراف از تحصیل و شروع مجدد دوره ارشدتون، بیشتر از یکسال نباشد. ضمنا از این قانون، در طول کل دوران تحصیل (دیپلم تا دکتری) فقط و فقط یکبار میتونید استفاده کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.