14-04-2013, 10:34 AM
(14-04-2013, 09:53 AM)'ehsan mm' نوشته: سفارتای اطراف ایران به سختی ویزای توریستی میدن ،واسم خیلی مهمه،نمیتونم ریسک کنم رد بشم باید حتما ویزا رو بگیرم تو فکرم این بود شینگن رو از 1کشور دیگه بگیرم اول چند روز برم 1 کشور دیگه اروپایی بعدش از اونجا 1 هفته برم آلمان واسه مصاحبه(توو آلمان خودم برم بانک و پولو پرداخت کنم،آلمان 3و4 روزه وقت مصاحبه میده)
نظرتون چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
دوست خوب من متوجه نشدم شما چرا داريد اين همه راه دور ميريد؟ آمار سفارت فرانكفورتو در آورديد؟ به همه ميدن ويزا رو جدي؟ چرا از اطراف ايران اقدام نميكنيد؟ به نظرم روظ خوب تحقيق كنيد. براي كسي كه تو آلمان يا اروپا ساكنه منطقيه اما فكر نميكنيد آفيسر يه نگاه به مدارك شما بندازه اين فكر به ذهنش خطور نميكنه اين چرا اطراف كشورش نرفته سفارت؟ حتما مشكلي داشته كه اومده اينجا. بازم به نظرم خوب تحقيق كنيد و هول نباشيد.
ضمنا دانشجو در هيچ سفارتي مجاز به مصاحبه ي فارسي نيست. تا جاييكه من ميدونم و اينكار مهر رجكتي رو در جا ميزنه .بازم خود دانيد. شادزي [img]images/smilies/lightbulb.gif[/img]
ضمنا دانشجو در هيچ سفارتي مجاز به مصاحبه ي فارسي نيست. تا جاييكه من ميدونم و اينكار مهر رجكتي رو در جا ميزنه .بازم خود دانيد. شادزي [img]images/smilies/lightbulb.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull