14-04-2013, 10:55 PM
(14-04-2013, 10:44 PM)'mahyarelc' نوشته: درود
دوستان کسی اطلاع داره که اگه کسی تو ایران سنوات بخوره، مشکلی برای اپلای کردن (یا ویزا) ایجاد میشه یا نه؟
ضمنا تو ترجمه مدرک میدونین چی میاد؟
سنوات دقیقا منظورت چیه مهیار جان؟ یعنی به جای اینکه مثلا کارشناسی ارشد رو 4 ترم (دو ساله) تموم کنه، 6 ترم (3 سال) تموم کنه؟ من نمونه واضحه این موضوع!
من ارشد رو در 6 ترم تموم کردم و دانشگاه هایی که ریزنمرات ارشدم رو ارسال کردم، ایرادی نگرفتند. من ریزنمرات لاتین رو از دانشگاه گرفتم ولی اون ترم های اضافه رو، مثل بقیه ترم ها نوشته و فقط پایان نامه رو در ترم های 4 و 5، ناتمام اعلام کرده است. در مورد ویزا، اطلاعی ندارم و بنظرم نباید مشکلی هم باشه (یعنی دلیلی منطقی برای غیرطبیعی بودنش پیدا نکردم)

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.