(14-04-2013, 11:12 PM)'mahyarelc' نوشته:احسنت!
ببین تا اونجا که اطلاع دارم (اگه درست باشه!) دانشگاهها یه حداکثری واسه تحصیل در نظر میگین (یعنی تا ابد تو دانشگاه نباشی!)...فکر کنم واسه لیسانس 6 سال (12 ترم) و برای فوق 3 سال (6 ترم) هست...اگه بیشتر بخواد دَرسِت طول بکشه سنوات میزنن تو مدرک...حالا واسه کسی که فوقش بشه 7 ترم یا لیسانسش بشه 13 ترم میگم احتمالا سنوات میزنن
البته اطلاعاتم ممکنه درست نباشه...ولی یکی از دوستان همچین چیزی ازم پرسیده بود
حالا این مشکلی ایجاد میکنه؟
درست است مهیار جان، الان تا جایی که من اطلاع دارم، دانشگاه به سختی تمدید ترم های اضافه (ترم 5 و 6 برای ارشد به عنوان مثال) رو هم قبول میکنه (وجود دلایل موجه و تائید شورای آموزشی دانشکده). از اونجایی که آقایون هم همیشه با قضیه سربازی مواجه هستند، این سنوات مازاد حداکثر، دو ترم خواهد بود و بعد از اون نظام وظیفه هم، معافیت تحصیلی برای مشمول صادر نخواهد کرد، حتی دانشگاه های سراسری پیگیر تصویب آئین نامه ای در وزارت علوم بودند که از دانشجویان کارشناسی ارشد روزانه بابت سنوات اضافه (ترم 5 و 6) شهریه ثابت دانشجویان ارشد دوره های شبانه رو دریافت کنند. ولی اینکه دانشجویی از ترم 6 (با فرض ارشد بودن) هم بیشتر در دانشگاه بمونه یا بتونه بمونه، من اطلاعی ندارم و نشنیده بودم تا حالا. شاید سایر دوستان اطلاعاتی داشته باشند و بتونند کمک کنند.
از طرفی هم در ریزنمرات فقط تعداد ترم های تحصیلی اشاره خواهد شد و بنظرم نباید مشکلی از این بابت وجود داشته باشه
از طرفی هم در ریزنمرات فقط تعداد ترم های تحصیلی اشاره خواهد شد و بنظرم نباید مشکلی از این بابت وجود داشته باشه
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.