15-04-2013, 05:05 PM
(15-04-2013, 04:03 PM)'golddante' نوشته: سلام به همه دوستان عزیز
من تک پسرمو نمیدونم پدرم از کار افتاده هست یا نه
نتایج کنکورم که اومد و من قبول نشدم
لذا دنبال این هستم که یک سنگی بزنم شاید معاف شم
حالا سوالم اینجاس که اگه پدرم از کار افتاده نباشه و من الان اقدام کنم باید الان برم سربازی یا میتونم تا اول بهمن که یکسال از تاریخ فراقت تحصیلیم میگذره نرم
در مورد معافیت پزشکی چی؟ یعنی اگه الان اقدام کنم و معاف نشم میتونم تا بهمن نرم؟
ممنون
درود و خوشامد جهت پیوستن به فروم
لطفا قبل از طرح سوال، ارسال های پیشین رو مطالعه کنید دوست من. برای اقدام از طریق کفالت شما باید یکی از شرایط ذکر شده در این ارسال رو داشته باشید. خیر، در صورتی که کمیسیون پزشکی رای بر معافیت از خدمت صادر نکنه، شما در نزدیکترین زمان اعزام (با توجه به مدرک تحصیلی تون) به خدمت اعزام خواهید شد.
لطفا قبل از طرح سوال، ارسال های پیشین رو مطالعه کنید دوست من. برای اقدام از طریق کفالت شما باید یکی از شرایط ذکر شده در این ارسال رو داشته باشید. خیر، در صورتی که کمیسیون پزشکی رای بر معافیت از خدمت صادر نکنه، شما در نزدیکترین زمان اعزام (با توجه به مدرک تحصیلی تون) به خدمت اعزام خواهید شد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.