15-04-2013, 05:19 PM
(15-04-2013, 04:13 PM)'maniirani68' نوشته: دوست عزیز برگ پرینت ثبت نام یا اصطلاحا همون برگ سبز 2 روز بعد از ثبت نام از دفتر پلیس + 10 دریافت کردم و مسئول ثبت نام گغتن که برگه اعزام پست میشه به آدرس منزل حالا شما میگی باید از دفتر +10 بگیرم !! یعنی بعد چند روز میزنن تو سایت و دفتر +10 میتونه قبل از اینکه پست بشه درب منزل به من بدش؟
کسری خدمت که تا جایی که من اطلاع دارم سقفش 6 ماه هست براس بسیج 3 ماه آموزشی که با داشتن برگه سبز آموزشی نمیریم و 3 ماه هم سربازی . قضیه 9 ماه چیه ؟؟ میشه اون 3 اضافه را تشریح کنید
آقا من برگ سبز دارم و آموزشی نمیرم و از سپاه هم میخوام پذیرش بگیرم میشه در حین خدمت سربازی دنبال کارهای امریه بگیرم یا اینکه اگر سرباز شدم دیگه امریه ای در کار نیست !
فرضا من که بسیجی دارم و کارت سبز هم دارم + مدرک کارشناسی و در صورت خدمت به صورت 21 ماه کسریم میشه 7 ماه ؟؟ ((6 ماه بسیجی و 1 ماه کسری مدرک تحصیلی ))
بله، همون طور که در ارسال های پیشین هم ذکر شده، شما وقتی مدارک رو از طریق پلیس +10 ارسال کردید، بعد از حدود 2 الی 3 روز کاری میتونید با همراه داشتن کارت ملی و مراجعه به پلیس +10، برگه سبز المثنی خودتون رو دریافت کنید.
در مورد حداکثر کسری خدمت، حق با شماست و اطلاعات من در این زمینه قدیمی بود، طبق قانون جدید نظام وظیفه عمومی، حداکثر کسری خدمت از 9 ماه به 6 ماه تقلیل پیدا کرده است.
دوستانی داشتم که در مدت زمانی که باید به آموزشی اعزام می شدند، تونستند از سپاه پذیرش بگیرند، با توجه به اینکه آموزشی نباید تشریف ببرید، بنابراین امکان دریافت پذیرش از سپاه هست ولی از سایر ادارات، من تا حال به چنین موردی (اخذ امریه در دوران آموزشی از ادارات جذب کننده نیروهای مامور) برخورد نکردم. فقط توجه داشته باشید که در دوره آموزشی و نه در دوره ای که اصطلاحا افسر وظیفه هستید.
درسال جاري مشمولان تنها مي توانند از كسرخدمت هاي مربوط به بسيج و يا انجام پروژه هاي تحقيقاتي مربوط به نيروهاي مسلح بهره مند شوند (منبع) یعنی کسری مربوط به مدرک تحصیلی وجود ندارد و همه افراد، صرفنظر از مدرک تحصیلی (دیپلم تا دکتری) باید 21 ماه خدمت کنند.
در مورد حداکثر کسری خدمت، حق با شماست و اطلاعات من در این زمینه قدیمی بود، طبق قانون جدید نظام وظیفه عمومی، حداکثر کسری خدمت از 9 ماه به 6 ماه تقلیل پیدا کرده است.
دوستانی داشتم که در مدت زمانی که باید به آموزشی اعزام می شدند، تونستند از سپاه پذیرش بگیرند، با توجه به اینکه آموزشی نباید تشریف ببرید، بنابراین امکان دریافت پذیرش از سپاه هست ولی از سایر ادارات، من تا حال به چنین موردی (اخذ امریه در دوران آموزشی از ادارات جذب کننده نیروهای مامور) برخورد نکردم. فقط توجه داشته باشید که در دوره آموزشی و نه در دوره ای که اصطلاحا افسر وظیفه هستید.
درسال جاري مشمولان تنها مي توانند از كسرخدمت هاي مربوط به بسيج و يا انجام پروژه هاي تحقيقاتي مربوط به نيروهاي مسلح بهره مند شوند (منبع) یعنی کسری مربوط به مدرک تحصیلی وجود ندارد و همه افراد، صرفنظر از مدرک تحصیلی (دیپلم تا دکتری) باید 21 ماه خدمت کنند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.