15-04-2013, 06:31 PM
(15-04-2013, 05:29 PM)'maniirani68' نوشته: دو روز بعد از ثبت نام به دفتر + 10 مراجعه کردم و برگ سبز گرفتم . داخل برگ سبز فقط تاریخ اعزام نوشته بود و مکان ننوشته بود
عذر می خوام این مورد مجددا میپرسم .
منظورتون از برگ سبز المثنی همون برگه اعزام هست که مشخص می کنه به کجا اعزام شدم و آموزشی را در کجا باید بگذرانم ؟ یعنی همون برگه ای که نظام وظیفه پست می کنه به آدرس منزل فرد مشمول؟
باید با ههمون دفتر که قبلا ثبت نام کردم برم یا هر دفتری می تونه راهگشای کار بنده باشه ؟
دوست من، برگه سبز، برگه ای است که تاریخ اعزام رو در اون نوشته اند. برگه ای که "محل آموزشی" رو در اون ذکر کرده اند، اصطلاحا برگه سفید نامیده میشه. هر دو برگه توسط نظام وظیفه به آدرس مشمول پست میشه و المثنی هر دو برگه رو با مراجعه به هر دفتر پلیس +10 میتونید دریافت کنید (در مورد برگه سبز، چند روز کاری بعد از ارسال مدارک و در مورد برگه سفید، حدود 15 روز قبل از تاریخ اعزام)
در واقع اون برگه ای که شما دو روز بعد از ارسال مدارک، از پلیس +10 گرفتید، همون برگه سبز المثنی است.
در واقع اون برگه ای که شما دو روز بعد از ارسال مدارک، از پلیس +10 گرفتید، همون برگه سبز المثنی است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.