15-04-2013, 06:38 PM
(15-04-2013, 05:25 PM)'hammdy' نوشته: از پاسخ سریع شما بسیار ممنون و البته خرسندم.
بگذارید یک سوال کوچک دیگر هم از شما بپرسم. مسئله ای که هست اینه که دانشگاهی که می خوام درش ادامه تحصیل بدم بسیار دانشگاه معروفی هست ولی متاسفانه در لیست دانشگاه های معتبر وزارت علوم نیست. این رو واقعا نمی فهمم!!! این رو چه کارش می شه کرد؟ البته این دانشگاه جزو برترین دانشگاه های آسیا بوده.
فقط یک نکته ی دیگه. بنده در دوره کارشناسی، همان سال اول، همان ترم اول، از دانشگاه پیام نور انصراف دادم و وارد دانشگاه شیراز شدم. آیا می دونید این قضیه در پرونده ثبت می شه؟ منظورم این هست که می تونم الآن از دانشگاه انصراف بدم؟ با توجه به اون انصراف نصفه و نیمه ای که داشتم؟؟؟
از شما ممنونم.
متاسفانه، نظام وظیفه برای دانشگاه هایی که مورد تائید وزارت علوم نباشند، معافیت تحصیلی صادر نخواهد کرد! پیشنهاد میکنم برای اطلاع از اینکه دانشگاه مورد نظر شما در لیست دانشگاه های مورد تائید وزارت علوم هست یا خیر، با شماره 82233142 تماس بگیرید. پیشنهاد میکنم به این تاپیک هم نگاهی بیندازید.
در مورد انصرافتون از دوره کارشناسی دانشگاه پیام نور، نمیشه با قطعیت گفت که آیا در سیستم ثبت شده یا خیر! چون عملا جز نظام وظیفه، کسی دیگه ای به اون سیستم دسترسی نداره! بنظرم این موضوع رو بتونید با مراجعه به نظام وظیفه پیگیری کنید.
در مورد انصرافتون از دوره کارشناسی دانشگاه پیام نور، نمیشه با قطعیت گفت که آیا در سیستم ثبت شده یا خیر! چون عملا جز نظام وظیفه، کسی دیگه ای به اون سیستم دسترسی نداره! بنظرم این موضوع رو بتونید با مراجعه به نظام وظیفه پیگیری کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.