16-04-2013, 09:34 AM
(14-04-2013, 10:18 PM)'roshanak25' نوشته: سلام دوستان
چندتا سوال در رابطه با این موضوع داشتم،من و فرد مورد نظرم هم رشته ایم ولی گرایشهامون فرق داره و تصمیم داریم اپلای کنیم و قبل از خروج از ایران ازدواج کنیم.
سوال اولم اینه که بنظرتون شانس اینکه دو نفر همزمان اپلای کنن و یک شهر قبول بشن چقدر هست؟
سوال بعدی اینه که جلو بردن مراحل اپلای و ازدواج مشکل نیست؟یعنی میشه همزمان هر دو رو پیش برد؟[img]images/smilies/confused.gif[/img] در ضمن فرض بر اینه که هر دو بتونیم فاند بگیریم [img]images/smilies/cool.gif[/img]
لطفا کسانیکه تجربه شرایط مشابهی رو داشتن یا بین نزدیکانشون دیدن منو راهنمایی کنن.
مرسی دوستای عزیز [img]images/smilies/smile.gif[/img]
احتمالش هست که هر دو نفر بتونید از یک شهر یا یک دانشگاه پذیرش و فاند بگیرید. از دوستان من بودهاند که این اتفاق براشون افتاده، ولی خوب همه ممکنه این قدر خوششانس نباشند. یک راهی که هست اینه که اگر نتونستید هر دو از یک شهر پذیرش و فاند بگیرید، برید و بعد از رسیدن یکی دو ترمی جدا زندگی کنید تا یکی بتونه انتقالی بگیره به دانشگاه دیگه. اگر نمیخواهید جدا زندگی کنید، میشه یک نفر از پذیرشش صرفنظر کنه و بعد از رسیدن به امریکا سعی کنه که از همون دانشگاه یا یک دانشگاه دیگه در همون شهر پذیرش بگیره. طبیعیه که در این شرایط همیشه این ریسک هست که در امریکا نشه پذیرش یا انتقالی گرفت.
در مورد سوال بعدی، شما معمولا بعد از این که مدارک رو میفرستید (حوالی آخر سال میلادی) دیگه کار چندانی ندارید تا موقعی که بخواهید ایران رو ترک کنید. البته در این بین باید ویزا بگیرید، ولی اون خیلی کار زیادی نداره. در این فاصله شما میتونید کارهای ازدواجتون رو پیش ببرید.
در مورد سوال بعدی، شما معمولا بعد از این که مدارک رو میفرستید (حوالی آخر سال میلادی) دیگه کار چندانی ندارید تا موقعی که بخواهید ایران رو ترک کنید. البته در این بین باید ویزا بگیرید، ولی اون خیلی کار زیادی نداره. در این فاصله شما میتونید کارهای ازدواجتون رو پیش ببرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.