18-04-2013, 09:36 AM
(18-04-2013, 12:41 AM)'onlyone' نوشته: با سلام خدمت دوستان عزيز سوالي كه داشتم اينه كه آيا بيماري هرني انگوينال غير مستقيم در قسمت راست معافيت دائم داره يا نه در ضمن بنده بخاطر ديسك كمرم معاف از رزم شدم
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
راستش بیماری که شما نام بردید رو نتونستم در آئین نامه معافیت پزشکی پیدا کنم ولی توصیه میکنم در این مورد حتما باید یک پزشک معتمد نظام وظیفه مشاوره کنید
راستش بیماری که شما نام بردید رو نتونستم در آئین نامه معافیت پزشکی پیدا کنم ولی توصیه میکنم در این مورد حتما باید یک پزشک معتمد نظام وظیفه مشاوره کنید
(18-04-2013, 12:59 AM)'sepanta11' نوشته:اگر اعزام بود چه جوری برای پزشکی اقدام کنم؟
اگر برای شما تاریخ اعزام مشخص شد، شما میتونید بعد از اعلام رای کمیسیون، به اون رای اعتراض کنید (در صورتی که زمان کافی قبل از تاریخ اعزام شما وجود داشته باشه) یا اینکه در دوره آموزشی از طریق بهداری پادگان و با ارائه مدارک پزشکی، برای معافیت اقدام کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.