18-04-2013, 01:39 PM
(18-04-2013, 01:28 PM)'onlyone' نوشته: درود بر شما و ممنون از پاسخ سريع شما راستش قافلگير شدم از اين بابت
دقيقا بنده بعد از راي كميسيون بخاطر ديسك كمر معاف از رزم شدم حتي برگ سبز بنده نيز اومده . بابت راي ، اعتراض زدم و ديروز در شوراي عالي نتيجه سونوگرافي بيماري جديدم رو بردم كه معاينه مجدد نوشتن و گفتن 2 هفته بعد نامه براتون مياد كه بايد به نظام وظيفه مراجعه كنم و بعد به بيمارستان. فقط ميخواستم بدونم كه بيماري هرني اينگوينال ( فتق مغبني ) غير مستقيم معافيت دائم داره يا نه ؟
خواهش میکنم دوست من، بخش نهم آئین نامه معافیت پزشکی، بند 20 در این مورد توضیح داده؛
بند 20 - فتق هاي جدار شكم (داخلي و خارجي) و ديافراگماتيك.
الف) عمل نشده معاف دائم.
ب) عمل شده عود كرده معاف دائم.
ج) عمل شده بدون عارضه منع خدمتي ندارد.
بند 20 - فتق هاي جدار شكم (داخلي و خارجي) و ديافراگماتيك.
الف) عمل نشده معاف دائم.
ب) عمل شده عود كرده معاف دائم.
ج) عمل شده بدون عارضه منع خدمتي ندارد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.