18-04-2013, 03:08 PM
(18-04-2013, 10:38 AM)'Babak' نوشته: درود بر شما
به آکادمیا کافه خوش آمدید.
شرایط شما تا به حال نسبتا خوبه. معدلهای شما در گرفتن پذیرش مهمه. خوشبختانه معدل کارشناسی شما نسبتا خوبه و امیدوارم که معدل کارشناسی ارشدتون هم در نهایت خوب بشه.
با توجه به این که مقالههای خوبی دارید و حداقل یک مقاله دیگه هم از تز کارشناسی ارشد شما بیرون میاد، به نظرم دیگه وقت خودتون رو خیلی روی مقاله نذارید و بیشتر سعی کنید که معدل کارشناسی ارشد رو بالا ببرید و نمرات خوبی در امتحانات GRE بیارید. برای پذیرش از امریکا GRE خیلی مهمه و اگر نمرات خوبی در امتحان General و Subject بیارید، به نظر من شانس پذیرش و فاند از دانشگاههای خوب امریکا رو دارید.
در مورد دانشگاه فلوریدا هم، به نظر من حتما با استاد مکاتبه کنید و اگر جواب خوبی گرفتید اپلای کنید. در این مقطع فعلا همه گزینههای خودتون رو باز نگه دارید و سعی کنید با استادهای زیادی تماس بگیرید و برای دانشگاههایی که احتمال پذیرش و فاند بیشتری دارید اقدام کنید. بعد که از چند دانشگاه پذیرش داشتید، اون وقت میتونید تصمیم بگیرید که از نظر شرایط زندگی و آب و هوا و غیره کدوم بهتره و یکی رو انتخاب کنید.
بابک جان از خوش آمد گویی و همینطور راهنمایی هات سپاسگزار هستم. در مورد معدل ارشد که دیگه نمیشه کاری کرد چون بیشتر وقتم رو برای پژوهش صرف کردم! [img]images/smilies/wink.gif[/img] این پاییز کلا در اختیار خودم هستم. پس فکر کنم همونطور که شما گفتی بهتره بیشتر روی امتحانات GRE تمرکز کنم. تعداد قابل توجهی از اساتید مطرح رشته ی ما تقریبا توی ۵۰ دانشگاه اول رنکینگ USNEWS هستند و این کارم رو کمی سخت تر کرده. اما جالبه - وقتی که بعنوان مثال رزومه ی دانشجویان دکترای دانشگاههای خوشنام رو تا قبل از پذیرفته شدنشون دیدم (صرف نظر از نمرات GRE که نشد بفهمم) متوجه شدم در مجموع وضعم حداقل از نصفشون بهتره... اما خُب باید این رو هم گفت که خیلی از اونها کارشناسی رو از خود آمریکا و یا دانشگاه های اروپا و کانادا و ژاپن و ... گرفتند و مسلما از این دست دانشجویان که هرسال اپلای میکنند کم هم نیستند. این فضای رقابتی رو برای من شدیدا تنگ میکنه. من هم تنها چیزی که به فکرم رسید این بوده که حتما اینها نمرات GRE خوبی داشتند.
در مورد اینکه گفتید که اگر از استاد جواب خوبی گرفتم اپلای کنم اولا بنظرتون از چه زمانی شروع به مکاتبه کنم که شانسم رو داشته باشم و دوما اینکه نقش استاد راهنمای خودم رو چقدر باید جدی بگیرم؟ (چون مثلا میدونم که فلان استاد در آمریکا تو چند تا از مقالاتش به مقالات استاد راهنمام ارجاع داده و فیلدمون دقیقا در یک راستا است.)
چطور میشه فهمید که نقش کمیته پذیرش در یک دانشگاه خاص بیشتر هست یا نفوذ استاد؟ [img]images/smilies/huh.gif[/img]
و سوال آخر اینکه من حداکثر ۷ یا ۸ جا میتونم تو آمریکا اپلای کنم. بنظرتون با توجه به شرایطم توزیع رنک دانشگاه هایی که اپلای میکنم چجور باشه معقول تره؟
باز هم پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون...
در مورد اینکه گفتید که اگر از استاد جواب خوبی گرفتم اپلای کنم اولا بنظرتون از چه زمانی شروع به مکاتبه کنم که شانسم رو داشته باشم و دوما اینکه نقش استاد راهنمای خودم رو چقدر باید جدی بگیرم؟ (چون مثلا میدونم که فلان استاد در آمریکا تو چند تا از مقالاتش به مقالات استاد راهنمام ارجاع داده و فیلدمون دقیقا در یک راستا است.)
چطور میشه فهمید که نقش کمیته پذیرش در یک دانشگاه خاص بیشتر هست یا نفوذ استاد؟ [img]images/smilies/huh.gif[/img]
و سوال آخر اینکه من حداکثر ۷ یا ۸ جا میتونم تو آمریکا اپلای کنم. بنظرتون با توجه به شرایطم توزیع رنک دانشگاه هایی که اپلای میکنم چجور باشه معقول تره؟
باز هم پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون...
-