18-04-2013, 11:12 PM
(18-04-2013, 02:30 PM)'barbarai' نوشته: سلام پژمان عزیز
قبل از درخواستم صمیمانه ازت تشکر میکنم برای کمکهایکه به همه میکنی و امیدوارم همیشه در زندگی موفق باشی.
من 2 سال پیش بدون پیشینه زبان بتنهایی برای تافل pbtخوندم 543شدموحالا 2 ماهی شروع کردم برای ibt اما ضعف زیادی در speaking دارم.ساکن کرمانم اما استاد ماهر اینجا گشتم پیدا نکردم حتی پارتنر.همه میخان ایلتس بدن.قصد داشتم برم تهران کلاس.خواهش میکنم راهنماییم کن چکار کنم دپرس شدم.من میلم رو هم میذارم اگه استادی یا کسی رو میشناسی کمکم کنه بگو.خیلی ممنونمم.leila.hesami@ymail.com
با اجازه از آقا پژمان.
شما نیاز به کلاس ندارید و میتونید منابع تافل رو بخرید و خودتون بخونید.معلومه سطح زبانتون خوبه که تو pbt شدین 543! خوب شما باید با آزمون آشنا بشید و میتونید از کتاب لانگمن یا دلتا شروع کنید که این بستگی به زمانتون داره. اگر کلاس تافل خوب هم میخواین من میتونم راهنمایی کنم ولی شما اول مطمئن بشید بعد
بقیه با آقا پژمان
شما نیاز به کلاس ندارید و میتونید منابع تافل رو بخرید و خودتون بخونید.معلومه سطح زبانتون خوبه که تو pbt شدین 543! خوب شما باید با آزمون آشنا بشید و میتونید از کتاب لانگمن یا دلتا شروع کنید که این بستگی به زمانتون داره. اگر کلاس تافل خوب هم میخواین من میتونم راهنمایی کنم ولی شما اول مطمئن بشید بعد
بقیه با آقا پژمان
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم