19-04-2013, 01:16 PM
(19-04-2013, 10:27 AM)'Babak' نوشته: در مورد رقابت با دانشجویان دیگه باید بگم که رقابت همیشه هست و طبیعتا باید شرایطتون رو تا حد ممکن بهتر کنید تا در بین سایر دانشجویان شرایطتون مشابه یا ترجیحا بهتر باشه. همون طور که گفتم و گفتید باید نمره GRE اتون رو بالا بیارید. همچنین این که استاد راهنمایی داشتید که در سطح جهانی شناخته شده است یا حداقل مقالاتش در مقالات استادهایی که میخواهید باهاشون تماس بگیرید ارجاع داده شد میتونه به شما خیلی کمک کنه. حتما از این استاد توصیهنامه بگیرید و در تماس گرفتن با استادها به این مساله اشاره کنید. در مورد زمان تماس با استادها نظرها متفاوته و ما یک موضوع مجزا برای این بحث داریم. نظر من اینه که از اواسط یا اواخر تابستون شروع کنید به مکاتبه کردن.
در مورد نقش کمیته پذیرش خیلی نمیشه راحت فهمید، اما یک قانون کلی اینه که وقتی درجه استاد بالاتر میره حرفش در دانشکده خیلی بیشتر خریدار داره و به قول معروف زورش بیشتر میشه. در نتیجه اگر کسی که استاد تمامه از کار شما خوشش بیاد و بخواهد شما رو بگیره، حتی اگر کمیته پذیرش مخالف باشه باز احتمالش زیاده که حرفش بر حرف کمیته غالب بشه و به شما پذیرش بدند.
در مورد توزیع رنک با توجه به این که GRE و زبان رو امتحان ندادید، نمیشه راحت اظهار نظر کرد، اما به فرض این که نمرات خوبی بیارید، به نظرم ۴ تا بین ۲۰ تا ۵۰ و ۴ تا بین ۵۰ تا ۱۰۰ اپلای کنید. ضمنا ترجیحا سعی کنید اول از استادی جواب مثبت یا نیمه مثبتی بگیرید بعد اپلای کنید که حداقل بدونید کسی اونجا application شما رو نگاه خواهد کرد.
بسیار ممنون از پاسخ شفاف و خوبتون و همینطور وقتی که گذاشتید. در این مدت تا جایی که ازم برمیاد روی امتحانات زبان و GRE وقت میذارم و بعد هم سنجیده اپلای میکنم تا شانس پذیرش خوب با فاند رو داشته باشم.