15-03-2011, 06:48 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 15-03-2011, 06:52 PM توسط ar.ardakani198.)
(15-03-2011, 01:24 AM)arash_mohebi نوشته: ممنون ar.ardakani198 جان.
امسال که تمومه ... ایشاالله از سال بعد میفتم دنبالش .. ببینم چی میشه!
فقط یه نکته مبهم برام تو حرفات بود ..
اونجا که گفتی "کارت پایان خدمت برادراتون به همراه کپی همشون"
من برادرم دانشجوست 22 ساله و خودم 20ساله ... 4 نفریه خانواده مون .. شامل حال من میشه ؟؟؟
اونجوری من باید کفالت مادر رو بگیرم .. اما من که برادر دارم .. چجوری کفالت میدن به من!!؟
ببین دوست عزیز با این سوالت برای من هم شک به وجود آمد ولی این بندی هستش که تو دفترچه ی راهنمای خدمت وظیفه عمومی اومده!
نوشته یکی از فرزندان اولیای که هر دو یا یکی از آن ها معلول باشد از خدمت دوره وظیفه ی عمومی معاف می گردد
ولی با این وجود شما اول برو نظام وظیفه قبلش هم دفترچه راهنمای خدمت وظیف عمومی رو بخر 1300 تومان هستش صفحه 9و صفحه ی 11 قانون حمایت از معلولان رو نوشته! بپرس ازشون بند شماره 12 قانون حمایت از معلولان هستش! ولی به نظر من که میشه ولی برادرت باید رضایت بده که تو معافیت رو بگیری
بازم تاکید می کنم یک سر یه نظام وظیفه بزن اگه تهران باشی که کارت راحت هستش ولی اگر شهرستان هستی لازم هستش یک مقداری سمج بازی درآری تا جوابت رو بدن بعد بری از بهزیستی شروع کنی!!
من خودم دیروز معاف شدم امروز هم مدارک رو بردم گفتن برو بعد از عید کارتت می یاد!!
من 2 تا برادر داشتم یکی خریده بود یکی هم معافیت پزشکی داشت هر 2 نفر هم ازدواج کرده بودن! شما الان برادر بزرگت سرباز هستش؟ اگه آره که اقدام کن اگر هم معافیت تحصیلی داشته باشه که دقیق نم دونم ولی وقتی اون بند اول رو گفتن یعنی اینکه یکی از فرزندان می تونه دیگه!!!