21-04-2013, 01:57 PM
(18-04-2013, 06:00 PM)'Fariiid' نوشته: آقا منم یه سوال دارم اگه میشه کمک کنید.......
من الان وثیقه گذاشتم نظام وظیفه....اونام مجوز برام صادر کردن........منم واسه پاسپورت اقدام کردم منتظرم پاسپورتم بیاد........اما مشکل مالی پیدا کردم بخاطر همین نمیتونم برم
اگه پاسپورتم بیاد بعد برم نضام وظیفه میتونم وثیقه رو بر دارم؟؟؟؟پاسپورتمو ازم میگیرن یا میمونه دستِ خودم؟؟؟؟
فقط موردی رو اضافه کنم که اگر شما با استفاده از معافیت تحصیلی (پذیرش از دانشگاه های خارج) گذرنامه دریافت کردید، میتونید با مراجعه به وزارت علوم، درخواست لغو اون معافیت تحصیلی صادر شده رو بدهید و با نامه ای که وزارت علوم بهتون میده، تشریف ببرید نظام وظیفه برای آزادکردن وثیقه تون. نظام وظیفه هم به صورت خودکار، نامه ای به مدیریت گذرنامه خواهد زد و مجوز خروج شما، در سیستم مدیریت گذرنامه نیز لغو خواهد شد. ضمنا گذرنامه تون تا زمان اعتبارش (یعنی 5 سال بعد از تاریخ صدور) اعتبار داره، یعنی تا 5 سال آینده، این گذرنامه، گذرنامه شما خواهد بود.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.