(23-04-2013, 09:35 AM)'Meli83' نوشته: سلام
ظاهرا همه باید از طریق سیستم آنلاین وقت سفارت و بگیرن در مورد سفارت آمریکا در آنکارا http://usvisa-info.com/fa-TR/selfservice...ry_welcome یکی از مراحل معرفی مرکزی هست که از اونجا میشه مدارک و تحویل گرفت میخواستم بدونم چه آدرسی و دقیقا تو این بخش باید وارد کنیم؟ ضمنا واسه ترم پاییز اگه زمان مصاحبه بیفته تو ماه جولای دیره؟؟ متشکرم
دوست من، این آدرس رو میتونید وارد کنید (طبق تجربه دوستانی که از کار این مرکز راضی بودند)؛
City:ANKARA
District: ÇANKAYA
PTT - YENISEHIRPTT -ANK.
MERKEZI MITHATPASA, KÜLTÜR, 6441
District: ÇANKAYA
PTT - YENISEHIRPTT -ANK.
MERKEZI MITHATPASA, KÜLTÜR, 6441
ضمن اینکه همونطور که دوستمون گفتند، ماه July با توجه به شروع کلاس ها در اواسط August، بنظرم یک مقدار دیر خواهد بود (با توجه به مدت زمان لازم برای فرآیند کلیرنس که معمولا حدود 2 ماه در نظر میگیرند)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.