23-04-2013, 08:17 PM
(23-04-2013, 01:47 PM)'matarsak' نوشته: سلام
در مورد ماده 29 بند 1 میدونید معافیت به چه شکل داده میشود ؟ چه فاکتورهایی را محاسبه میکنند ؟ (ماده 29 بیماری های عمومی بند 1 )(عدم رشد جسمی و عضلانی کافی که مانع از انجام تکالیف نظامی میشود) با تشکر
دوست من، در این معافیت تا جایی که من اطلاع دارم، معاینات بالینی انجام میشه و بر اساس جداولی که دارند، مشمول رو از لحاظ معافیت بررسی میکنند.
(23-04-2013, 06:47 PM)'saeid shahrooz' نوشته: درود
من برای بیماری پوستی که چند متخصص گفتند می تونم به خاطرش معافیت بگیرم اقدام کردم .
پزشک اولیه بیماری را تایید کرد اما پزشک متخصص که در کل 10 ثانیه طول کشید که رفتم توی اتاقش و برگشتم توی برگه برای کمیسیون نوشته بود موردی دیده نشد.
آیا می تونم برای معاینه دوباره اعتراض کنم؟
اگه نامه ای از پزشک های متخصصی که رفتم ببرم تاثیری داره؟
پزشک متخصص خودم که گفت اگه نمونه برداری کنند معاف هستی.
ممنون میشم هر چه سریع تر بهم جواب بدید.
سپاس
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
همونطور که در این ارسال هم اشاره شده، شما میتونید به رای صادر کمیسیون اعتراض کنید. بنظرم شما تمامی مدارک پزشکی تون رو همراه داشته باشید. مسلما نامه تائیدیه از پزشک معتمد نظام وظیفه/بیمارستان های مورد تائید، بی تاثیر نخواهد بود. موفق باشید
همونطور که در این ارسال هم اشاره شده، شما میتونید به رای صادر کمیسیون اعتراض کنید. بنظرم شما تمامی مدارک پزشکی تون رو همراه داشته باشید. مسلما نامه تائیدیه از پزشک معتمد نظام وظیفه/بیمارستان های مورد تائید، بی تاثیر نخواهد بود. موفق باشید

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.