سلام و خسته نباشید
چند تا سوال داشتم و ممنون میشم اگر جواب بدید
من در تاریخ ۱/۱۲ ۸۹ رفتم خدمت و آموزشی رو رد کردم و ۱۶ روز هم یگان خدمت کردو و بعد دانشگاه قبول شدم و رفتم دانشگاه و در برگه من ۲ماه و ۱۶ روز خدمت محسوب شد
و من در تاریخ فروردین ماه ۹۱ تو ورزش اسکی دوچار شکستگی گردن شدم
مهره چهار من شکست و مجبور به عمل جراحی شدم و بین مهره ۳ و چهار یک پلاتین قرار دادند و این پلاتین تا آخر عمر مهمون من هست و قرار نیست درش بیارن
تابستون ۹۲ که امسال هست درس من تمام میشه ( لیسانس )
و میخوام برای معافی اقدام کنم تو یکی از بند های مغز و اعصاب نوشته
شکستگی تازه مهره ها ( بدنه٬ تیغه ٬ غضروف) معافی دائم
میخواستم ببینم این تازه که نوشتند یعنی چه مدت زمان ؟ ۱ماه ٬ ۲ ماه و یا ۱ سال یا ۲ سال
اصلا به من میخوره ؟ معاف میشم ؟
یه سوال دیگه هم که داشتم
اینه که برای معافی سابقه خدمتمو لحاظ بکنم یا نه ؟
اگر نکنم و اگر معاف نشم بعدا مشکلی پیش نمیاد ؟ و میتونم بگم من قبلا خدمت کردم ؟ آخه میترسم بگن شما که آموزشی رفتی بیا بقیشو بیا بشین پشت میز
ولی واقعا شرایط خدمت رو ندارم حتی نشستن روی صندلی بعضی از اوقات گردن درد شدیدی سراغم میاد
ممنون میشم پاسخ بدید
یک مسئله دیگه من قبلا فکر میکردم مهره ها ساییده شده اما طبق آخرین صحبتم با دکتر گفش شکشتگی داشتی ( برای همین پست جدید دادم با سوالات جدید) لطفا روی این فکوس کنید مرسی
چند تا سوال داشتم و ممنون میشم اگر جواب بدید
من در تاریخ ۱/۱۲ ۸۹ رفتم خدمت و آموزشی رو رد کردم و ۱۶ روز هم یگان خدمت کردو و بعد دانشگاه قبول شدم و رفتم دانشگاه و در برگه من ۲ماه و ۱۶ روز خدمت محسوب شد
و من در تاریخ فروردین ماه ۹۱ تو ورزش اسکی دوچار شکستگی گردن شدم
مهره چهار من شکست و مجبور به عمل جراحی شدم و بین مهره ۳ و چهار یک پلاتین قرار دادند و این پلاتین تا آخر عمر مهمون من هست و قرار نیست درش بیارن
تابستون ۹۲ که امسال هست درس من تمام میشه ( لیسانس )
و میخوام برای معافی اقدام کنم تو یکی از بند های مغز و اعصاب نوشته
شکستگی تازه مهره ها ( بدنه٬ تیغه ٬ غضروف) معافی دائم
میخواستم ببینم این تازه که نوشتند یعنی چه مدت زمان ؟ ۱ماه ٬ ۲ ماه و یا ۱ سال یا ۲ سال
اصلا به من میخوره ؟ معاف میشم ؟
یه سوال دیگه هم که داشتم
اینه که برای معافی سابقه خدمتمو لحاظ بکنم یا نه ؟
اگر نکنم و اگر معاف نشم بعدا مشکلی پیش نمیاد ؟ و میتونم بگم من قبلا خدمت کردم ؟ آخه میترسم بگن شما که آموزشی رفتی بیا بقیشو بیا بشین پشت میز
ولی واقعا شرایط خدمت رو ندارم حتی نشستن روی صندلی بعضی از اوقات گردن درد شدیدی سراغم میاد
ممنون میشم پاسخ بدید
یک مسئله دیگه من قبلا فکر میکردم مهره ها ساییده شده اما طبق آخرین صحبتم با دکتر گفش شکشتگی داشتی ( برای همین پست جدید دادم با سوالات جدید) لطفا روی این فکوس کنید مرسی