25-04-2013, 07:52 PM
(25-04-2013, 12:27 PM)'m.parsapour' نوشته: سلام. خسته نباشید.
من دو ماه هست که از دانشگاه بوعلی رشته مکانیک کارشناسی ارشد طراحی کاربردی با معدل 15.5 فارغ التحصیل شدم. معدل لیسانسم هم 15.5 هست.نمره پایان نامه در لیسانس و ارشد هردو بیست شدم. سربازی هم ندارم
یک مقاله ISI که یک ماه هست چاپ شده و چهار مقاله کنفراسی دارم. یک مقاله ISI در حال داوری و یکی در حال نگارش دارم.
یک کتاب آموزش نرم افزار maple دارم . یک ترم هم TA بودم تو لیسانس. به نرم افزار های رشتم مسلط هستم و یک مدرک فنی حرفه ای برای یکیش دارم با نمره 95 از 100
آیلتس6 (speaking:6.5,writing:6,reading:6,listening:5.5
مدرک آیلتسم 6 ماه مونده تا انقضا
دو تا سوال داشتم: یکی اینکه شانس برای تحصیل phd در دانشگاه های آلمان همراه با فاند دارم؟ مثل RWTH , technical munich
و دومی اینکه آیا نمره آیلتسم کمه؟ و مدت انقضاش کافیه با باید دوباره آزمون بدم؟
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.
دروود بر شما.
شانستون برای پذیرش مناسبه، اما این 2 دانشگاه کمی سخت گیر می باشند شاید بدلیل معدل ارشد که کمی پایین است، اما با معدل لیسانس و کارهای پژوهشی ممکنه پوشش داده بشه، نمره ایلتس برای دکتری بهتره بالای 6.5 باشه و معادل 90 در تافل. به نظرم مکاتبه با استاد و جستجو در بخش موقعیت خالی دانشگاه رو فراموش نکنید. اگر انقضاش 2 ماه دیگه است ممکنه استادی که از تز شما خوشش اومده مشکلی با نمره زبانتون نداشته باشه (این مورد رو دیدم که عرض می کنم) اما اگر روند عدم پاسخگویی توسز اساتید پیش اومد بهتره ازمونی جدید رو ثبت نام کنید.
شانستون برای پذیرش مناسبه، اما این 2 دانشگاه کمی سخت گیر می باشند شاید بدلیل معدل ارشد که کمی پایین است، اما با معدل لیسانس و کارهای پژوهشی ممکنه پوشش داده بشه، نمره ایلتس برای دکتری بهتره بالای 6.5 باشه و معادل 90 در تافل. به نظرم مکاتبه با استاد و جستجو در بخش موقعیت خالی دانشگاه رو فراموش نکنید. اگر انقضاش 2 ماه دیگه است ممکنه استادی که از تز شما خوشش اومده مشکلی با نمره زبانتون نداشته باشه (این مورد رو دیدم که عرض می کنم) اما اگر روند عدم پاسخگویی توسز اساتید پیش اومد بهتره ازمونی جدید رو ثبت نام کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public