(24-04-2013, 05:39 PM)'AJayzi' نوشته: ....یک مسئله دیگه من قبلا فکر میکردم مهره ها ساییده شده اما طبق آخرین صحبتم با دکتر گفش شکشتگی داشتی ( برای همین پست جدید دادم با سوالات جدید) لطفا روی این فکوس کنید مرسی
درود دوست من. اولا، منظور از تازه بودن شکستگی، شکستگی است که در 6 ماه اخیر اتفاق افتاده است. ثانیا، شما نمیتونید در مورد سابقه خدمتی تون، حرف نزنید! چون اسم شما در سیستم نظام وظیفه ثبت شده است، یعنی چه شما عنوان کنی که قبلا رفتی خدمت چه عنوان نکنی، در سیستم نظام وظیفه برای شما، 2 ماه و 16 روز ثبت شده است. در مورد خاص شما، بنظرم با مرکز مشاوره نظام وظیفه، مشورت کنید، بهتر خواهد بود ولی میدونم که تحت شرایطی، امکان صدور معافیت از خدمت وجود خواهد داشت.
(24-04-2013, 11:58 PM)'arya7' نوشته: .....حتی اگه بشه یه دکتری بتونه خودش کتف منو درکنه حالا با بی حسی یا بدون اون بعد ازش عکس بگیره حاظرم انجام بدم ، اما موضوع اینه که دکترش باید تو بیمارستان نظام وظیفه باشه میگن...
حالا از دوستانی که در این زمینه تجربه و اطلاعاتی دارند خواهشمندم راهنمایی کنند بگن چیکار کنم؟....اجرتون با خدا [img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/shy.gif[/img]
دوست من، قبول دارم که دررفتگی کتف، بسیار دردناک است و کاملا شرایط شما برای من قابل درک است ولی متاسفانه، در آئین نامه معافیت پزشکی ذکر شده؛ "دررفتگي مكرر و يا قديمي و مادرزادي مفاصل بزرگ (مستند به 2 راديوگرافي در حال دررفتگي در بيمارستانهاي نظام وظیفه و يا مورد وثوق)"

(25-04-2013, 07:33 PM)'matarsak' نوشته: راستی به ما نگفتن معاف از رزم شدیم یا نه . از کجا میشه فهمید که معاف از رزم شدیم یا نه ؟ توی برگه ای که 20 روز دیگه میاد دم خونه مینویسه ؟ ممنون
در برگه اعزام شما (برگه سبز + برگه سفید که کد محل آموزشی مشخص شده است) ذکر خواهد شد
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.