25-04-2013, 11:22 PM
(25-04-2013, 08:20 PM)'samani_ghaemi' نوشته: دوستان سلام.
من یک موردی هست که برام نگرانی ایجاد کرده. اگر راهنماییم کنید ممنون میشم.
من از سفارت آمریکا در عشق آباد وقت دارم. دکتری عمران، فول فاند هم هستم.
من سربازیم رو دو ماه آموزشیش رو در نیروی هوایی ارتش بودم. بعد هم 14 ماه در سازمان استاندارد بودم که اصلاً و ابدا هیچ ربطی به مسائل نظامی نداشت کارم. مربوط به ساختمان بود کارم. بعد از اتمام فوق لیسانسم هم مدتی رو با استادم رو یک کار تحقیقاتی بدون خطر در مورد مدلسازی عددی سدهای خاکی کار کردم.
هر دوی این موارد رو هم به عنوان سوابق کاریم در رزومه و SoP ای که به دانشگاه دادم ذکر کردم.
با توجه به نظر برخی دوستان، اون کار رو که نه بیمه رد شده بود و نه استخدام بودم و فقط نوعی کار دانشجویی بود، از رزومه و SoP ام برای سفارت میخوام حذف کنم. در فرم DS-160 هم بهش اشاره نمیکنم.
حالا شنیدم که ظاهراً امریه باعث افزایش دوره کلیرنس میشه. میخوام ببینم اگر من کلاً بنویسم کل خدمتم رو در نیروی هوایی ارتش بودم (که در واقع دروغ هم نگفتم)، به نظرتون ممکنه مشکلی ایجاد بشه؟ مثلاً یک درصد برن با دانشگاه چک کنند، حساسیت ایجاد نمیشه؟
یا توی فرم DS-160 بنویسم دو ماه نیروی هوایی ارتش بودم، بعد هم اون سازمان غیر نظامی؟
اگر راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم. هر کدوم از دوستانم یک چیزی میگن و من نمیتونم به جمع بندی برسم.
مرسی.
اونها فرصت اينكار رو ندارن كه تك تك رزومه ها رو با دانشگاه چك كنند. البته با توجه به اوضاع اخير كه براي كليرنس مثلا به بچه ها گفتن تا 6 ماه به نظر مياد دارن براي خودشون وقت كافي رو ايجاد ميكنند. دوست خوبم اگر به دانشگاه هاشون دادي ممكنه رندم و شايد 0.01 % با رزومه ي دانشگاه چك كنند. در اينصورت ديگه مشخص نيست چي بشه. بعيد ميدونم كسي بتونه به شما 100 درصد اطمينان بده اينكار انجام نخواهد شد. دانشگاه ها با سفارت به راحتي با يك ايميل ميتونند در ارتباط باشن اون ديگه سيستم بيمه ي ايران نيست كه دسترسي داشته باشن يا خير. بازم خودتونيد كه بايد تصميم بگيريد. شادزي [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull